slideshow-1

Έλαμψε η… φανέλα του Άρη στο Ευρωκοινοβούλιο στην πρωτεύουσα της Ευρώπης! (photo)

Μια ξεχωριστή στιγμή γεμάτη… λάμψη από Άρη εκτυλίχθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο, στις Βρυξέλλες, στην πρωτεύουσα της Ευρώπης!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αφορμή η παρουσία μας στο μέρος όπου χτυπάει η καρδιά όλης της Ευρώπης, στο επιβλητικό πολυμέγαρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εκεί όπου μας υποδέχθηκε ένας από τους 21 Έλληνες ευρωβουλευτές που εκπροσωπούν την χώρα στην ΕΕ, ο Κώστας Χρυσόγονος, γνωστός εκτός από την αποστολή και το έργο του του στην Ευρώπη και  για τα κιτρινόμαυρα του αισθήματα, έχοντας, άλλωστε, προμηθευτεί από τους πρώτους εισιτήριο διαρκείας της ΠΑΕ Άρης για την τρέχουσα περίοδο.

Η συζήτηση που ξεκίνησε για το έργο και τον ρόλο της Ευρώπης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρωκοινοβουλίου είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Έκρυβε πολλές απαντήσεις σε πολλά μας ερωτήματα. Μια εξαιρετική… μύηση στα της Ευρώπης και στην συμμετοχή της Ελλάδας. “Απογειώθηκε” όμως, όταν η κουβέντα απέκτησε κεντρικό θέμα τον Άρη!

Αφού “καταθέσαμε” την αγωνία και την προσμονή όλων των φιλάθλων του Άρη, προκειμένου η κιτρινόμαυρη ομάδα να σταθεροποιηθεί στην κορυφή, να σημειώνει Ευρωπαϊκές επιτυχίες, να παίρνει τίτλους, να φτάσει σε ένα σημείο που θα μπορέσει να προσελκύσει έναν πολύ μεγάλο επενδυτή, Ευρωπαϊκής… ακτινοβολίας, “ξεδιπλώθηκε” μια όμορφη στιγμή. Ήταν η στιγμή, όταν… ξεδιπλώθηκε η φανέλα της ποδοσφαιρικής ομάδας στην καρδιά του Ευρωκοινοβουλίου!

Το φλας άναψε, η φωτογραφία “μιλάει” από μόνη της και η ευχή βγήκε αυθόρμητα: η γρήγορη επιστροφή του Άρη στην Ευρώπη!

To Top