Έλαμψε ο Πασχαλίδης στην Κέρκυρα!

Με χατ τρικ του Αλέξανδρου Πασχαλίδη, η Κ-17 πέρασε θριαμβευτικά από την Κέρκυρα (0-3), πανηγυρίζοντας την τρίτη διαδοχική νίκη της και περνώντας ξανά στην κορυφή του Βόρειου ομίλου!

1,90 πληρώνει ο «άσος» του Άρη κόντρα στον Αστέρα. Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Οι «κίτρινοι» επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους στο παιχνίδι για την 4η αγωνιστική του δ’ γύρου και έφτασαν τους 43 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον ΠΑΟΚ, που έχει πάντως δύο ματς λιγότερα. Όπως όλα δείχνουν, τα πάντα σε ό,τι αφορά στην πρωτιά στον όμιλο θα κριθούν στα δύο προσεχή ντέρμπι μεταξύ των ομάδων της Θεσσαλονίκης…

Στην σημερινή αναμέτρηση, η ομάδα του Τάσου Θέου άνοιξε το σκορ μόλις στο 4′, όταν ο Πασχαλίδης σημάδεψε τα δίχτυα με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Βασιλούδη. Η ανωτερότητα των «κίτρινων» φάνηκε και στη συνέχεια, αφού ο Πασχαλίδης διπλασίασε τα τέρματα στο 28′ με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή.

Ο Άρης θα μπορούσε να αυξήσει κι άλλο το δείκτη του σκορ στο α’ μέρος, αλλά ο Βαρότσης στο 30’ και το 32’ αστόχησε για λίγο.

Στην επανάληψη και έχοντας το υπέρ τους 0-2, οι φιλοξενούμενοι κατέβασαν ταχύτητα, χάνοντας παρόλα αυτά κάποιες καλές ευκαιρίες για να πετύχουν και ένα τρίτο τέρμα. Από την άλλη η Κέρκυρα κατάφερε και αυτή από τη μεριά της να δημιουργήσει κάποιες φάσεις, μην μπορώντας όμως να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μάντζαρη.

Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Πασχαλίδη να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, να περνάει και τον Ντάικο και να σκοράρει στην κενή εστία, φτάνοντας στο χατ τρικ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλαμάνος): Ντάικος, Ραπούση, Φωτεινός, Ντεντές, Μπαμιόγλου, Τόμπρος, Γαρδικιώτης, Καμμένος, Γεωργακόπουλος, Γρηγοράκης, Μαβίλης.
ΑΡΗΣ (Θέος): Μάντζαρης, Μήτρου (57’ Βαλαής), Ανδρεάδης (90’ Μαρινόπουλος), Μπιμπισίδης, Γραμπής, Ρότα, Πασχαλίδης, Λεμονής, Ζήση (86’ Μπέκας), Βασιλούδης (64’ Κιβρακίδης), Βαρότσης (73’ Τσιπούρας).

To Top