Έλαμψε ο Σκαφιάς στο «Colosseum Fight Show 1» by Sallonika

Μια ακόμη πολύ μεγάλη επιτυχία για τον Πέτρο Σκαφιά. Ο Πρωταθλητής του Τμήματος Kick Boxing του ΑΣ ΑΡΗ, με ομόφωνη απόφαση της επιτροπής, κέρδισε πανάξια στην κατηγορία των 84 κιλών τον Δημήτρη Χιώτη στο «Colosseum Fight Show 1» by Sallonika, που διεξήχθη χθες, Κυριακή, στo κλειστό γυμναστήριο της ΧΑΝΘ και παραμένει αήττητος στους αγώνες του.

Ο αθλητής του Στέλιου Σκέμπη, μετά την πολύ καλή παρουσία του τόσο στο «EFL 3» όσο και στο «Scorpion 8» by Sallonika, κατέθεσε τα αγωνιστικά του διαπιστευτήρια σε μια ακόμη σπουδαία διοργάνωση, αποδεικνύοντας αφενός ότι δικαιωματικά χαρακτηρίζεται ως ένας από τους πιο ταλαντούχους αθλητές στην κατηγορία του, κρατώντας ψηλά τη σημαία του Συλλόγου και αφετέρου για μια ακόμη φορά φάνηκε η πολύ καλή και οργανωμένη δουλειά που γίνεται όλα τα επίπεδα στο Τμήμα Kick Boxing/ MMA/Tae Kwon Do του ΑΣ ΑΡΗ.

Χαρακτηριστική είναι η αναφορά της ιστοσελίδας www.ufight.gr για τον Πέτρο Σκαφιά:

«Η έκπληξη της βραδιάς ανήκει στον Πέτρο Σκαφιά . Ο Θεσσαλονικιός μαχητής κέρδισε τον πρωταθλητή του “No Limits” Δημήτρη Χιώτη με ομόφωνη απόφαση. Αυτό ήταν το δεύτερο δυνατό “ΜΠΑΜ” που κάνει ο Σκαφιάς μετά και την πολύ δυνατή μάχη που έδωσε με τον Παναγιώτη Στρουμπούλη σε αγώνα ΜΜΑ στο “EFL 3”. Πρόκειται για μεγάλη επιτυχία του αθλητή, που δείχνει πως ήρθε για να μείνει σε κορυφαίο επίπεδο».

Οι άνθρωποι του Τμήματος Τμήμα Kick Boxing/ MMA/Tae Kwon Do του ΑΣ ΑΡΗ δεν παρέλειψαν να εκφράσουν τις ευχαριστίες στους χορηγούς και γενικά σε όσους στήριξαν την προσπάθειά του Πέτρου Σκαφιά στο «Colosseum Fight Show 1» by Sallonika, η οποία στέφτηκε από απόλυτη επιτυχία.

 

To Top