“Έλειπε η δίψα”

Ο παλαίμαχος παίκτης του Άρη, Μπάμπης Μουστακίδης έδωσε τη δική του εξήγηση για την ήττα από τον Απόλλωνα.

Ο Μουστακίδης μίλησε στον “Αρένα”. Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εικόνα του Άρη:«Ο Άρης έδειξε αδυναμίες στα πρώτα λεπτά ειδικά στο ανασταλτικό κομμάτι. Γενικά δεν είχε σιγουριά, με αποτέλεσμα να δεχθεί το γκολ πολύ φτηνά. Από εκεί και πέρα, ισορρόπησε το παιχνίδι ανέκοψε την επιθετικότητα του αντιπάλου αλλά δεν ήταν αποφασιστικός. Δεν έδωσε την εντύπωση ότι είναι η ομάδα που μπήκε για να κυνηγήσει την νίκη».

Και συνέχισε:«Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε και το δεύτερο γκολ από λάθη που γίνονται, αλλά και οι ευκαιρίες που έκανε δεν καρποφόρησαν. Όταν τα λάθη που γίνονται είναι ατομικά και χωρίς την πίεση του αντιπάλου είναι και θέμα εμπειρίας. Συμβαίνουν στον οποιονδήποτε άλλα χρειάζεται μεγαλύτερη συγκέντρωση. Ειδικά σε αγώνες με ομάδες όπως ο Απόλλωνας δεν είναι και ότι καλύτερο να κυνηγάς το αποτέλεσμα. Κατοχή και κυκλοφορία είχε όμως γενικά προσπαθούσε να μπει στην εστία πολύ ανορθόδοξα. Δεν είχε υπομονή και μάλιστα με έναν αντίπαλο που είναι στα μέτρα του Άρη.  Χάθηκε μία ευκαιρία να ξεκινήσει καλύτερα η χρονιά. Όλη την εβδομάδα προπονητές και παίκτες θα συζητήσουν και στην δεύτερη αγωνιστική ελπίζουμε να δείξουν την δίψα που πρέπει».

Για την παρουσία του Χατζηνικολάου:«Ο Γιάννης έχει παίξει με τη φανέλα του Άρη και ξέρει την πίεση. Κάποιοι παίκτες δείξανε πολύ ανέτοιμοι και γενικά η εικόνα ήταν μέτρια. Με στενοχώρησε το ότι έλειπε το πάθος και η δίψα. Μέσα από ένα παιχνίδι δεν μπορούμε να κρίνουμε. Πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη βοήθεια από τους ακραίους μπακ στην επίθεση. Θέλει μία ώθηση από τα άκρα».

Ενώ τέλος για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος:«Το θετικό είναι ότι μπήκαν αρκετά γκολ ακόμη και σε παιχνίδια που δεν περιμέναμε. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να δω κάτι καλύτερο από τον Άρη. Πίστευα ότι θα πατήσουμε καλύτερα χωρίς την μοιρολατρία που μας διακρίνει στις πρώτες αγωνιστικές. Το πρωτάθλημα θα κινηθεί πάλι στα ίδια επίπεδα. Θα δούμε πράγματα που μας ενοχλούν. Αν δούμε κάτι καλύτερο θα το επικροτήσουμε».

To Top