ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έλεος! Δεν είναι τσιφλίκι κανενός η κρατική τηλεόραση

Καταιγισμός μηνυμάτων στο PRESSARIS από τον οργισμένο κόσμο που παρακολουθεί από το ξεκίνημα της χρονιάς την διαστρέβλωση της πραγματικότητας και την προπαγάνδα. Το κεντρικό μήνυμα όλων: “Δεν είναι τσιφλίκι τους η κρατική τηλεόραση! Έλεος”!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Τα όσα διαδραματίστηκαν για μια ακόμη φορά στην “Αθλητική Κυριακή” θίγει την κοινή λογική και το λαϊκό αίσθημα, σε μια χώρα, όπου ο μηχανισμός προπαγάνδας οργιάζει.

Κι αν τα μέσα που χρηματοδοτούνται ή ελέγχονται από τον χαλίφη, έχουν το.. άλλοθι τους και την ανθρώπινη εξήγηση τους, κανείς δεν μπορεί να καταπιεί αμάσητα τα όσα συμβαίνουν στο κρατικό κανάλι, το οποίο το πληρώνει από το υστέρημα του κάθε Έλληνας!

Ο τρόπος που αντιμετωπίστηκε για μια ακόμη φορά ο Άρης -την ώρα που φέρνει νούμερα τηλεθέασης που ούτε στα τρελά τους όνειρα δεν θα μπορούσαν να δουν οι υπεύθυνοι της κρατικής τηλεόρασης- υιοθετούνται νοοτροπίες αρχιτσιφλικάδων και φιλοξενούνται χρωματισμένες απόψεις που μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω, προκαλώντας το κοινό αίσθημα!

Το ζητούμενο είναι να υπάρξουν ίσα μέτρα, ίσα σταθμά σε όλες τις ομάδες και φυσικά ο κατάλληλος σεβασμός απέναντι στον Άρη και τον λαό του.

To Top