Έλεος, προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα για Τζήλο στο Αγρίνιο!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

Τη δυσαρέσκεια του Παναιτωλικού προκάλεσε ο ορισμός του Θανάση Τζήλου στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Άρη, που θα γίνει την Κυριακή (30/1 15:00), στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στο Αγρίνιο θέλουν δημιουργήσουν κλίμα υπέρ τους, μιας και ξεχνούν τι έχει περάσει ο Άρης από αυτόν τον διαιτητή και φυσικά είναι από τους ρέφερι που έχει συνδεθεί με τη λεγόμενη «εξυγίανση»!

Οι Αγρινιώτες έχουν… προηγούμενα με τον συγκεκριμένο διαιτητή, με τελευταία παράπονα αυτά για τη διαιτησία του στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, μετά το τέλος του οποίου είχαν εκδώσει ανακοίνωση αναφέροντας «… όλη η Ελλάδα είδε τον βιασμό της λογικής και του ποδοσφαίρου, δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα περισσότερο».

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, οι άνθρωποι της ομάδας του Αγρινίου ανέφεραν ενοχλημένοι, ότι «στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια μας ο Κλάτενμπεργκ όρισε σερί τους δύο διαιτητές που ζητήσαμε εξαίρεση! Δεν βλέπει, δεν ακούει, δεν μαθαίνει…».

Τι να πει και ο Άρης με αυτά που έχει αντιμετωπίσει, αλλά μάλλον στο Αγρίνιο έχουν «κοντή μνήμη» και θέλουν να δυναμιτίσουν το κλίμα υπέρ τους.

Μάλλον σε άλλη ποδοσφαιρική πραγματικότητα… Σε μια πραγματικότητα που ο Άρης έχει αδικηθεί άπειρες φορές…

To Top