ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Έλληνας ο βοηθός του Βαντ που κάνει καριέρα στην Ουγγαρία! Η απίστευτη ιστορία μιας ελληνικής… διαιτητικής οικογένειας!

Βοηθός του Ίστβαν Βαντ θα είναι ο… Ούγγρος Θόδωρος Γεωργίου! Δεν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος από την ΕΠΟ, αλλά για μια ποδοσφαιρική πραγματικότητα λίγο διαφορετική, καθώς ο Έλληνας διαιτητής κάνει καριέρα στην Ουγγαρία και έρχεται αύριο να παίξει στο Άρης – Παναθηναϊκός!

Ο Θεόδωρος Γεωργίου στα 28 του θεωρείται ως η μεγάλη ελπίδα της ουγγρικής διαιτησίας.

Ο ελληνικής καταγωγής FIFA ρέφερι, έχει ήδη πάρει μέρος ως πρώτος βοηθός σε ματς για το πρωτάθλημα Ουγγαρίας, σε προκριματικά Μουντιάλ, Euro, Champions League, σε αναμετρήσεις του Europa League, ενώ «σφύριξε» σε αναμετρήσεις για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-19!

Υπάρχει και ο Νίκος Γεωργίου, αδελφός του Θόδωρου, ο οποίος επίσης ακολούθησε τον ίδιο δρόμο, που χάραξε ο πατέρας τους, Γρηγόρης!

O «πατριάρχης» της οικογένειας, έπαιξε ποδόσφαιρο σε συλλόγους του Πετς (η πέμπτη μεγαλύτερη πόλη τη χώρας) και μάλιστα είχε κληθεί και στην εθνική Ουγγαρίας.

Ως βοηθός διαιτητή πήρε μέρος σε 103 ματς του πρωταθλήματος, 10 διεθνείς αναμετρήσεις ενώ πλέον συνεχίζει ως παρατηρητής..

Ο Θόδωρος Γεωργίου έχει καταφέρει ήδη να ξεπεράσει τις επιτυχίες του, παίρνοντας μέρος συνολικά σε 157 παιχνίδια του ουγγρικού πρωταθλήματος. Μάλιστα, λογίζεται ως FIFA ρέφερι από το 2017.

To Top