ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Έλληνας ρέφερι στο ΟΑΚΑ! Από το Ρόμα-ΤΣΣΚΑ και το Τσάμπιονς λιγκ ο Τζήλος στο ΑΕΚ-Άρης

Από το Ρόμα-ΤΣΣΚΑ και το Τσάμπιονς λιγκ, όπου ήταν βοηθός του Σιδηρόπουλου, ο Θανάσης Τζήλος (Θεσσαλίας) ορίστηκε να σφυρίξει στο ΑΕΚ-Άρης την Κυριακή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρης είχε ζητήσει στα ντέρμπι να έχει ξένο ρέφερι, αλλά η ΚΕΔ όρισε τελικά τον διαιτητή από την Θεσσαλία.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Συνεργάτες του θα είναι οι Κούλα Χασάν (Ξάνθης) και ο Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας), ενώ τέταρτος ο Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας) με παρατηρητή διαιτησίας τον Δημήτρη Κύρκο Θεσπρωτίας.

Ο Τζήλος είχε σφυρίξει τον αγώνα του Άρη μέσα στο Αιγίνιο πριν δυο χρόνια κόντρα στον Αιγινιακό (0-1) για την Football League. Σε εκείνο το παιχνίδι ο Άρης είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Είχε χαρίσει… μερικές κόκκινες σε ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων, ενώ ανακάλυψε δύο κίτρινες και απέβαλε τον Καράμπελα. Χαρακτηριστικό ότι η διαιτησία εκείνη είχε προκαλέσει οργή στους ανθρώπους του Άρη.

Χθες ο Τάσος Σιδηρόπουλος σφύριξε το ματς ανάμεσα στις ομάδες της ιταλικής και ρωσικής πρωτεύουσας Ρόμα-ΤΣΣΚΑ για το Τσάμπιονς λιγκ (3-0).

Βοηθοί του ήταν οι Πολυχρόνης Κωσταράς και Λάζαρος Δημητριάδης, επιπρόσθετοι οι Τάσος Παπαπέτρου και Αθανάσιος Τζήλος και τέταρτος ο Δαμιανός Ευθυμιάδης, ο οποίος θα είναι παρών και αυτός ως επόπτης στον αγώνα του ΟΑΚΑ.

To Top