ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Έλληνας ρεπόρτερ των Ορλάντο Μάτζικ αναλύει στο PRESSARIS τον Ντέβιν Μαρμπλ!

Παίκτης που μπορεί να δώσει πολλά σε μια ομάδα είναι ο Ντέβιν Μαρμπλ σύμφωνα με τον Άνταμ Παπαγεωργίου, ρεπόρτερ των Ορλάντο Μάτζικ, τον οποίο εντόπισε το PRESSARIS και του ζήτησε μια πρώτη ανάλυση για το τι θα δουν οι φίλαθλοι του Άρη από τον 24χρονο Αμερικανό.

Ο Άνταμ Παπαγεωργίου αρθρογραφεί στην ιστοσελίδα magicbasketballonline που ασχολείται αποκλειστικά με όλα όσα συμβαίνουν στους Ορλάντο Μάτζικ. Είναι άνθρωπος που έχει ζήσει τον Μαρμπλ από κοντά, τον έχει δει να αγωνίζεται σε πολλά παιχνίδια και έχει σχηματοποιημένη άποψη για το τι μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο.

Τόνισε αρχικά πως “είναι παίκτης που μπορεί να παίξει και στο “2” και στο “3”, αλλά έπαιζε στην θέση “1” και στο πανεπιστήμιο και για μικρά χρονικά διαστήματα στους Μάτζικ. Είναι πολύ καλός στην άμυνα” και αναφέρθηκε στην αιτία – κατά την προσωπική του άποψη – που ο Μαρμπλ δεν συνέχισε στο ΝΒΑ: “Το τρίποντό του είναι το πρόβλημα για το ΝΒΑ. Ήταν φοβερός στο πανεπιστήμιο, αλλά δεν βρήκε το σουτ του ούτε στο ΝΒΑ ούτε στη D-League. Αυτός είναι ο λόγος που δεν βρήκε ομάδα στο ΝΒΑ αυτό το καλοκαίρι”.

Ο Παπαγεωργίου σχολίασε επίσης πως “αν βρει ξανά το σουτ του, θα είναι πολύ καλός στην Ελλάδα. Πέρσι υποβλήθηκε σε επέμβαση για αποκόλληση αμφιβληστροειδούς στο μάτι του και έπρεπε να φοράει συνέχεια γυαλιά. Πιστεύω ότι πλέον η όρασή του είναι πλήρως βελτιωμένη και αυτό είναι ένα στοιχείο που θα τον βοηθήσει να βρει ξανά το σουτ του. Μη ξεχνάμε ότι άλλο είναι το τρίποντο στο ΝΒΑ και άλλο στην Ελλάδα, παίζει κι αυτό ρόλο”.

Τα tweets που έκανε ο Άνταμ Παπαγεωργίου για τον Ντέβιν Μαρμπλ

To Top