ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έλληνες, ελεύθεροι… ψάχνουν

Οι μέρες περνούν, ο Αύγουστος πλησιάζει και οι ομάδες κλείνουν σιγά-σιγά τις «τρύπες» που υπάρχουν στο ρόστερ τους.

Πολλοί Έλληνες ήταν ελεύθεροι το φετινό καλοκαίρι, αλλά αρκετοί εξ αυτών έχουν ήδη βρει την επόμενη ομάδα της καριέρας τους ή ανανέωσαν με τις ομάδες που αγωνίστηκαν πέρσι, όπως οι Πρίντεζης, Μάντζαρης, Μπόγρης, Όγκαστ, Βουγιούκας, Αντετοκούνμπο κι αρκετοί ακόμη.

Υπάρχουν πάντως ακόμη διεθνείς παίκτες που «ψάχνονται» και αναζητούν την καλύτερη επιλογή για το μέλλον τους. Άλλοι κοιτάζουν την Εuroleague, άλλοι τα ξένα πρωταθλήματα κι άλλοι το ελληνικό.

Το πιο «δυνατό» όνομα της λίστας των… διαθέσιμων, βάσει ηλικίας, περσινής παρουσίας και ποιότητας είναι ο Στράτος Περπέρογλου. Έπειτα από μία διετία στην Βαρκελώνη, ο «Πέρπε» έμεινε ελεύθερος και για μία περίοδο ο Παναθηναϊκός Superfoods εξέτασε πολύ «ζεστά» το ενδεχόμενο απόκτησής του.

Αυτή τη στιγμή πάντως δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο για τον 33χρονο φόργουορντ. H AEK «ψάχνεται» για την περίπτωσή του, ενώ ο ίδιος έχει προτεραιότητα το εξωτερικό και έχει αποδείξει φυσικά πως «ανήκει» στο επίπεδο της Euroleague, προερχόμενος από μία σεζόν που μέτρησε 6.4 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ ανά αγώνα.

To Top