ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Έμαν: «Ήταν μια ωραία εμπειρία στον Άρη, κρατάω τα θετικά»

Ο Φαμπιάν Έμαν εξήγησε τα όσα έζησε στον Άρη στον 1,5 χρόνο παρουσίας του, αλλά και τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να λύσει το συμβόλαιο του με τους «κιτρινόμαυρους».

Μιλώντας στο αυστριακό μέσο «krone.at», ο διεθνής γκολκίπερ ανέφερε: «Οι τελευταίοι μήνες ήταν πολύ σκληροί, ο σύλλογος υπέγραψε δύο τερματοφύλακες, ένα νέο προπονητή και προπονητή τερματοφυλάκων σε πολύ σύντομο διάστημα. Βρέθηκα μόνο μια φορά στην αποστολή. Η συμβουλευτική μου ομάδα εργάζεται ήδη στο παρασκήνιο και φυσικά ήταν προετοιμασμένη για αυτό το βήμα. Όπως και να χει, έχω καλή διάθεση.

Ήταν μια ωραία εμπειρία, κρατώ τα θετικά. Ειδικά η περίοδος πριν τον κορωνοϊό ήταν πολύ όμορφη. Το επόμενο βήμα θα είναι είτε στην πατρίδα μου είτε στο εξωτερικό, είμαι ανοιχτός για κάθε ενδεχόμενο. Αλλά οπωσδήποτε δεν θα υποστώ τα πάντα μόνο και μόνο για να βρω σύλλογο. Το επόμενο βήμα της καριέρας μου πρέπει να γίνει πολύ προσεκτικά, πρέπει να υπάρχει σωστή προοπτική».

Παρόλα αυτά, κατά τη διάρκεια των μηνών αυτών ο Έμαν ήταν σταθερά ο βασικός τερματοφύλακας της Κ21 της Εθνικής Αυστρίας, με τον προπονητή Βέρνερ Γκρέγκοριτς να μην αίρει την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο του 22χρονου πορτιέρο.

«Ο Γκρέγκοριτς πάντοτε με ενθάρρυνε και μου έδινε αυτοπεποίθηση», ανέφερε ο Έμαν. «Αυτό με βοήθησε πολύ κατά τη διάρκεια της δύσκολης αυτής περιόδου».

To Top