Έμειναν στο μηδέν Παναιτωλικός και Εργοτέλης

Ο Εργοτέλης με χαρακτηριστική ευκολία πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό, 0-0, παραμένοντας αήττητος έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές. Απογοητευτικός ο Παναιτωλικός, στο πρώτο παιχνίδι μπροστά στον κόσμο του.

Η ομάδα της Κρήτης ελάχιστα ένιωσε την πίεση από τους γηπεδούχους, κι επιστρέφει στη βάση της με ένα σημαντικό βαθμό στις αποσκευές της, όπως είχε καταφέρει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο 2-2 και στα Πηγάδια απέναντι στην Ξάνθη 0-0.

Από την άλλη, ο Παναιτωλικός έχοντας κερδίσει κεκλεισμένων των θυρών στην έδρα του τον ΠΑΟΚ 2-0, πόνταρε με την παρουσία του κόσμου του, να κάνει το δύο στα δύο στο Αγρίνιο και να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα.

 ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 55′ Σφακιανάκης, 78′ Δάρλας, 90+1 Τζούνιορ / 38′ Αναστασάκος, 73′ Γιοβάνοβιτς
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Μπρακάλι, Κούσας, Καμαρά, Μελισσάς, Θεοδωρίδης (58′ Δάρλας), Τζούνιορ, Σφακιανάκης (82′ Κουτσοσπύρος), Γκάλο, Μπακάκης, Μπόγιοβιτς, Μπελόν (70′ Καλογέρης).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Πετράκης): Αθανασίου, Κοιλιάρας, Γιοβάνοβιτς, Ρομάνο (86′ Μπουχαλάκης), Χάντι, Καρντόζο, Τζανακάκης, Κοζορώνης (70′ Πελέ), Αναστασάκος, Μπαντιμπανγκά (76′ Δωματάς), Σαρρής.

To Top