ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έμειναν στο “Χ” Ρουμανία-Ελβετία (1-1)

Ρουμανία και Ελβετία αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 για την δεύτερη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Euro 2016 και διατηρήθηκαν «ζωντανές» για την πρόκριση στην επόμενη φάση. 

Η Ρουμανία ήταν αυτή που προηγήθηκε εντελώς κόντρα στην ροή του αγώνα με την δεύτερη συνεχόμενη, μετά την πρεμιέρα εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στάνκου στο 18′.

Από εκεί και πέρα φάνηκε να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων με τους Ελβετούς να είναι  σοκαρισμένη, και προσπάθησαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Σόμερ, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελβετία προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι και τα κατάφερε γρήγορα με ένα «τούβλο» του Μεχμέντι στο 57′ να φέρνει το ματς στα ίσια.

Στο διάστημα που ακολούθησε οι δυο ομάδες φάνηκε να βολεύονται στην ισοπαλία που τους δίνει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Διαιτητής: Καρασέφ (Ρωσία)

Γκολ: Στάνκου(18′)/Μεχμέντι (57′)

Ρουμανία (Άνγκελ Ιορντανέσκου): Ταταρουσάνου, Ρατς (62′ Φίλιπ), Κίρικες, Κίπκιου, Πιντίλι (46′ Χομπάν), Τόρζε, Κεσέρου, Πρεπελίτα, Στάνκου (84′ Αντόνε), Γκριγκόρε, Σαπουνάρου.

Ελβετία (Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς): Ζόμερ, Λιχτστάινερ, Σεφέροβιτς (64′ Εμπολό), Τσάκα, Μπεχράμι, Ροντρίγκεθ, Τζεμαϊλί (83′ Λανγκ), Μεχμέντι, Τζουρού, Σερ, Σακίρι (90′ Ταρaσάι).

To Top