Έμεινε ελεύθερος από τη Ράζα Καζαμπλάνκα μετά από 12 ημέρες για… ψυχολογικούς λόγους ο Ουάρντα!

Μόλις 12 ημέρες παρέμεινε στη Ράζα Καζαμπλάνκα ο Αμρ Ουάρντα, η οποία αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος του Μαρόκου.

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός έμεινε εντέλει ελεύθερος, επικαλούμενος ψυχολογικούς και προσωπικούς λόγους, εν αντιθέσει με όσα αναφέρει ο τοπικός Τύπος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη χώρα της Βόρειας Αφρικής, αρχικά είχε εξαφανιστεί, έχοντας κλειστό το κινητό του, με αποτέλεσμα κανείς από την ομάδα να μην μπορεί να τον βρει.

Εν συνεχεία, εντοπίστηκε σε μπαρ της περιοχής (η Καζαμπλάνκα φημίζεται για τη νυχτερινή της ζωή) ενώ ακολούθως ανέβασε μία φωτογραφία, στην οποίο βρίσκεται σε κρεβάτι νοσοκομείου με τοποθέτηση μηχανισμού οξυγόνου, ζητώντας να αποχωρήσει, επικαλούμενος προβλήματα υγείας.

Έτσι, η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα, με τον σύλλογο να τον αποδεσμεύει, εκδίδοντας την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Κατόπιν του αιτήματος του Αμρ Ουάρντα για να αποχωρήσει από την ομάδα λόγω ψυχολογικών και προσωπικών λόγων, καταλήξαμε σε αμοιβαία συμφωνία για τη λύση του συμβολαίου του».

Πλέον, ο Ουάρντα μπορεί να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Κύπρο με τη φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού.

To Top