ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Έμεινε ο Κάρλσον, ενδεχόμενο ενεργοποίησής του στα πλέι οφ

Το μεταγραφικό παράθυρο στη Σουηδία έκλεισε χθες και παρά τις επαφές εβδομάδων μέχρι και την ύστατη ώρα πριν την εκπνοή της προθεσμίας δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί η τομή ανάμεσα στον Άρη και την Γκέτεμποργκ, προκειμένου ο Ντάβιντ Κάρλσον να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Οι λόγοι του ναυαγίου της μεταγραφής είναι το οικονομικό κομμάτι, αλλά και η υψηλή φορολογία στη σκανδιναβική χώρα. λόγω του υψηλού συμβολαίου του.  Ο 30χρονος ακραίος επιθετικός, ο οποίος ήταν εδώ και μήνες εκτός πλάνων του Άκη Μάντζιου έχει επιστρέψει στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ακόμη και στο διάστημα, που ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα ήταν συνεπής, χωρίς να δώσει την παραμικρή αφορμή.

Ο Κάρλσον είναι σε καλή φυσική κατάσταση και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να πάρει κάποια ευκαιρία από τον προπονητή των κιτρινόμαυρων ειδικά σε παιχνίδια, που θα γίνει rotation. Αυτό βέβαια δεν αλλάζει την ειλημμένη απόφαση να αποχωρήσει, με τις εξελίξεις να μετατίθενται για το καλοκαίρι.

To Top