ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έμεινε στη Σούπερ Λίγκα ο Λεβαδειακός!

Την τελευταία θέση στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας στο πρωτάθλημα 2014-15 κατέλαβε η Κέρκυρα, όπως αποφάσισε το Δ.Σ. της διοργανώτριας το μεσημέρι της Τετάρτης (12/8).

Κάτι που σημαίνει ότι ο Λεβαδειακός ανέβηκε κατά μία θέση, από 15ος κατετάγη τελικά 14ος και παραμένει στη μεγάλη κατηγορία.

Βέβαια, η επικύρωση της βαθμολογίας έγινε με… αστερίσκο, ο οποίος υπογραμμίζει πως αν η Κέρκυρα δικαιωθεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο, στο οποίο έχει προσφύγει μετά την καταδικαστική απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ θα παραμείνει εκείνη. Πάντως όλα αναμένονται να κλείσουν την Τρίτη (18/8), που συνεδριάζει το Διαιτητικό με τις πιθανότητες για την Κέρκυρα να είναι μόνο θεωρητικές (κοινώς δεν έχει ουσιαστικές ελπίδες)…

Εν τω μεταξύ, παρά τα όσα αναμένονταν, νομικός εκπρόσωπος του Απόλλωνα Σμύρνης δεν παραβρέθηκε στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας για να ζητήσει να ανέβουν οι «κυανόλευκοι». Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ότι στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν θα προσφύγουν αρμοδίως εναντίον της απόφασης για την επικύρωση της βαθμολογίας.

Πηγή: a-sports.gr

To Top