Έμεινε στον Ολυμπιακό ο Βεζένκοβ

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σάσα Βεζένκοβ, καθώς τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν οι Σακραμέντο Κινγκς δεν δείχνουν διατεθειμένοι να κινηθούν για τον φόργουορντ των Πειραιωτών.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ των ΗΠΑ οι «Βασιλιάδες» απέκτησαν τον Τσίμα Μονέκε κι ως εκ τούτου ο Βεζένκοβ δεν πρόκειται ν΄ αποχωρήσει από τους Πειραιώτες και το όνειρό του να παίξει στο ΝΒΑ θα μείνει ανεκπλήρωτο για έναν ακόμη χρόνο.

Ο δημοσιογράφος που καλύπτει το ρεπορτάζ των Κινγκς, Σον Κάνινγκχαμ, σχολίασε στο λογαριασμό που διατηρεί στο twitter ότι ο οργανισμός δεν θα κινηθεί τώρα για το διεθνή με την Εθνική Βουλγαρίας φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Χαρακτηριστικά επισημαίνει: «Το Σακραμέντο δεν θα φέρει τον Σάσα Βεζένκοβ για την σεζόν 2022/2023. Θα συνεχίσει να τον παρακολουθεί στη διάρκεια της σεζόν που ακολουθεί και θα διατηρήσει τα δικαιώματά του. Υπάρχει η πιθανότητα να τον αποκτήσει την μεθεπόμενη σεζόν.»

Τα παραπάνω επαληθεύονται κι από το γεγονός ότι το Σακραμέντο φέρεται να συμφώνησε με τον MVP του Basketball Champions League με την φανέλα της Μανρέσα, Τσίμα Μονέκε (27 χρονών, 1.98μ), ο οποίος αγωνίζεται στις δύο θέσεις των φόργουορντ.

Ο Νιγηριανός, όπως και ο Κέι Τζέι Οκπάλα που υπέγραψε χθες (15/7), γνωρίζει τον Μάικ Μπράουν από την Εθνική ομάδα της αφρικανικής χώρας, ενώ με το που επιβεβαιωθεί η μεταγραφή, τότε οι «Βασιλιάδες» θα έχουν 14 παίκτες με εγγυημένο συμβόλαιο.

Ως εκ τούτου αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά τα επόμενα 24ωρα (στις 20 Ιουλίου λήγει η προθεσμία για το buy out του Βεζένκοβ), ο τελευταίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

To Top