ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Έμεινε στο… μηδέν, από αγγαρεία!

Δύο αγωνιστικές, ακόμα… Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έμεινε στο 0-0 με την Θύελλα στον Φιλώτα και παραχώρησε την τρίτη ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα, σε ένα ματς με λιγοστές ευκαιρίες, με τον Άρη να δείχνει ότι αντιμετώπισε το ματς, ξεκάθαρα ως αγγαρεία…

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 32΄πολύ κοντά στο γκολ, όταν ο Παπαγεωργίου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα προς τα δίχτυα, αλλά την τελευταία στιγμή ο Καλογέρης, έδιωξε πάνω στην γραμμή. Στο 42΄η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία για τον Άρη. Ο Βουτσιάς έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Κυβελίδης «έπιασε» το σουτ από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Κοντουγουλίδης απέκρουσε σχετικά εύκολα.

Μέτριο ήταν το παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να ξεκινούν μάλλον καλύτερα (δύο… συμπαθητικά σουτ από τον Γ. Μπαστάνη στο 51’ και στο 52’), αλλά τον Άρη με την είσοδο των Τάτου και Ν’ Λουντουλού να ανεβάζει στροφές και να είναι καλύτερος. Ουσιαστικά πάντως, η πρώτη καλή στιγμή των «κίτρινων» στο δεύτερο 45λεπτο ήταν ένα καλό σουτ του Ν’ Λουντουλού στο 73’ (η μπάλα άουτ).

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (Χάρης Σαμαράς): Α. Κοντογουλίδης, Σπηλιώτης, Δ.Κοντογουλίδης, Πιριτζάους, Τακίδης, Παπαγεωργίου, Θεοδουλίδης (85’ Κατσούλης), Γ. Μπαστάνης, Ιορδανίδης (59’ Ελευθεριάδης), Στεφανίδης (80’ Σέχι), Θ. Μπαστάνης.

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Σιδεράκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Καλογέρης (61’ Τάτος), Τσουμάνης, Ιντζίδης, Πόι (72’ Ντούνης), Βουτσιάς, Καπνίδης, Κόκε, Κυβελίδης (61’ Ν’ Λουντούλου).

 

 

 

 

 

To Top