ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Έμεινε στο… μηδέν με Βέροια, αλλά πέρασε στους “16” ο Άρης!

Σε ένα μέτριο έως και κακό παιχνίδι, ο Άρης έπαιξε όσο χρειαζόταν, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) απέναντι στη Βέροια, εφτασε τους πέντε βαθμούς και προκρίθηκε στους “16” ως δεύτερος, πίσω από τον Αστέρα Τρίπολης.

Έδωσε ευκαιρίες

Με πολλές αλλαγές παρέταξε τον Άρη ο Νίκος Αναστόπουλος,θέλοντας να δώσει χρόνο συμμετοχής σε πολλούς παίκτες που δεν είχε στα βασικά του πλάνα το τελευταίο διάστημα. Ο Αναγνωστόπουλος αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος βασικός στην “κιτρινόμαυρη” εστία με τους Ρόβα και Καράμπελα να αποτελούν το βασικό κεντρικό δίδυμο. Στα άκρα της άμυνας έπαιξαν αριστερά ο Τσουμάνης και δεξιά ο Μπούρμπος. Στα χαφ οι Ανάκογλου, Αντρέου και Παυλίδης, ενώ στα άκρα της επίθεσης οι Ντόγος αριστερά, δεξιά ο Βουτσιάς με τον Καπνίδη μόνο στην κορυφή της επίθεσης.

Αγγαρεία…

Ημίχρονο… αγγαρεία και για τις δύο ομάδες, με τις φάσεις να είναι λιγοστές, κυρίως από την πλευρά του Άρη. Η πρώτη τελική από τη Βέροια με το σουτ του Μεληκιώτη να απομακρύνεται από τον Αναγωνστόπουλο στο 6΄. Η πρώτη ολοκληρωμένη προσπάθεια του Άρη στο 22΄με το σουτ του Ντόγου να αναγκάζει τον Καντιμοίρη να παραχωρήσει το κόρνερ. Ακολούθησαν κάποια σουτ των Παυλίδη (23΄, 36΄) και Βουτσιά (34΄) τα οποία δεν απείλησαν την εστία των φιλοξενούμενων.

Στο ίδιο έργο, θεατές…

Ο Νίκος Αναστόπουλος προσπάθησε με την είσοδο του Μιλούνοβιτς να κάνει πιο επιθετικό τον Άρη, δίχως όμως αποτέλεσμα. Η εικόνα των “κιτρινόμαυρων” δεν καλυτέρευσε με αποτέλεσμα να υπάρξουν ελάχιστες ολοκληρωμένες επιθετικές προσπάθειες. Μοναδική αξιόλογη τελική ένα σουτ του Ντόγου στο 54΄, το οποίο απομάκρυνε σε κόρνερ ο σταθερός σήμερα Καντιμοίρης. Το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους, με τον Άρη να προκρίνεται στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΑΡΗΣ (Ν. Αναστόπουλος): Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Τσουμάνης, Καράμπελας (46΄Ιντζίδης), Ρόβας, Αντρέου, Ανάκογλου, Παυλίδης (46΄Μιλούνοβιτς), Καπνίδης, Βουτσιάς, Ντόγος (64΄Τζανακάκης)

ΒΕΡΟΙΑ (Θ. Γράφας): Καντιμοίρης, Καλί (61΄Δόρης), Μελίσσης (46΄Ασίγκμπα), Βασιλαντωνόπουλος, Παπαστεριανός, Λινάρδος, Μαρτίνεζ, Μεληκιώτης, Χαροντάκης, Κάλβο (46΄Μαυρία), Μίλιεβιτς

Διαιτητής: Ζούγρας (Κοζάνης)

Βοηθοί: Λαζάρης (Καβάλας) – Καμπερίδης (Καβάλας)

To Top