ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Έμεινε στο μηδέν, πέταξε δύο βαθμούς…

Τους δύο πρώτους εντός έδρας βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα πέταξε ο Άρης, που έμεινε στο 0-0 με τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου, πραγματοποιώντας την χειρότερη φετινή εμφάνιση στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ίσως το χειρότερο φετινό πρώτο ημίχρονο του Άρη. Οι “κιτρινόμαυροι” δεν μπόρεσαν να απειλήσουν με αξιώσεις την αντίπαλη εστία, δείχνοντας “παγιδευμένοι” στην πολύ καλά στημένη αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων. Οι παίκτες του Αγιονερίου, ήταν αυτοί που απείλησαν, μάλιστα, πρώτοι με τον Στ. Στεφανίδη στο 11΄,όταν και ανάγκασε τον Σιδεράκη να αποκρούσει το δυνατό σουτ του πρώτου από ευνοϊκή θέση. Μία προσπάθεια οτυ Νοτύνη στο 14΄και ένα σουτ του Ιντζίδη στο 18΄, δεν ανησύχησαν τον τερματοφύλακα του Αγιονερίου, Γουναρίδη. Πέρα από ένα σουτ του Νέστορα Στεφανίδη στο 31΄, το υπόλοιπο ημίχρονο κύλησε με αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα. Ως αποτέλεσμα αυτών, τέσσερις παίκτες των φιλοξενούμενων, αντίκρισαν την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Λεωνίδα.

Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος, στο δεύτερο οι “κιτρινόμαυροι” μπήκαν δυνατά με στόχο να καταφέρουν να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ, αλλά ο Γουναρίδης τους το αρνήθηκε τρεις φορές. Αρχικά στο σουτ του Καπνίδη από την μιρκή περιοχή στο 47΄, έπειτα στο 56΄στην καρφωτή κεφαλιά του Ιντζίδη και στη συνέχεια στο 63΄, στο εξαιρετικό σουτ του Ν΄Λουντούλου. Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια, με τον Άρη να μην μπορεί να απειλήσει την εστία του Αγιονερίου και τον Νίκο Αναστόπουλο, να αλλάζει την διάταξη.

Ο κόουτς του Άρη, προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα της αναμέτρησης, αλλάζοντας το σύστημα σε 4-4-2 με τους Καπνίδη και Κυβελίδη στην κορυφή, ωστόσο οι “κιτρινόμαυροι” δεν απείλησαν και το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους…

Άρης: Σιδεράκης, Γεωργιάδης, Ιντζίδης, Καλογέρης (75΄Καζναφέρης), Σαμαράς, Κόκε, Πόι, Τσουμάνης, Καπνίδης, Τάτος (75΄Κυβελίδης), Ντούνης (46΄Ν΄Λουντούλου)

Εθνικός Ν.Αγιονερίου: Γουναρίδης, Μπουζούρας, Μαργαρίτης, Κοντσίδης, Μιλκούδης, Παλάσκας, Μπελίτσας, Δρόσσος (55΄Υψηλός), Ν. Στεφανίδης, Στ. Στεφανίδης (65΄Παπαδημητρίου), Κοτσαρίδης (46΄Κουκουλέκης)

Διαιτητής: Στ. Λεωνίδας (Τρικάλων)

Βοηθοί: Μ. Μανάσης (Τρικάλων) – Α. Νίκζας (Λάρισας)

 

To Top