Έμεινε όρθιος, σήκωσε ανάστημα, έχει άλλες πέντε μάχες! Κρίνονται όλοι, από τον πρόεδρο μέχρι τον… Σόλωνα!

Όποιος πριν από τη σέντρα του αγώνα Άρης-Λεβαδειακός έλεγε ότι το παιχνίδι θα τελείωνε με σκορ 4-0 θα τον έπαιρναν τουλάχιστον για τρελό… Ή έστω εκτός ελληνικής-κιτρινόμαυρης πραγματικότητας.

Όχι γιατί υπάρχουν τόσο μεγάλες διαφορές στην ποιότητα των δυο ομάδων που ένα τέτοιο σκορ θα ήταν απαγορευτικό, αλλά εξαιτίας των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Άρης και της… φουρτουνιασμένης βδομάδας που βίωσε πριν το παιχνίδι. Δεν είναι τυχαίο ότι ξεκίνησε την εβδομάδα με προπονητή τον Μιχαλήτσο, συνέχισε χωρίς προπονητή (!), μια και έγιναν με… αυτόματο πιλότο οι προπονήσεις, βρέθηκε κάποια στιγμή ο Θέος από τη Κ17 και έβγαλε το πρόγραμμα και στον πάγκο την Κυριακή κάθισε ο Σούλης Παπαδόπουλος!

Ο Άρης τελικά νίκησε με 4-0, θα μπορούσε να είχε νικήσει με 3-0 ή και 5-0, αλλά η ουσία δεν αλλάζει. Πήρε μια νίκη ψυχολογίας, πολύτιμων βαθμών, γεμάτη οξυγόνο, αλλά κυρίως μια νίκη που τον αφήνει όρθιο, έχοντας υψώσει ανάστημα, αν και παραμένει στην 15η θέση της βαθμολογίας.

Τα χαμόγελα και η ελπίδα επέστρεψαν στο Κλεάνθης Βικελίδης, η δεξαμενή φουλάρισε ενόψει των πέντε μαχών που περιμένουν έναν πληγωμένο σύλλογο με τόσο υπερήφανο και γενναίο κόσμο. Ο Άρης έχει ακόμη πέντε αγώνες. Δύσκολους κι επικίνδυνους. Απέδειξε, όμως, πρώτα στον εαυτό του, ότι μπορεί να τα καταφέρει, ειδικά πετυχαίνοντας ένα σκορ που είχε 13 ολόκληρα χρόνια να το πετύχει! Κι αυτό λέει πολλά περισσότερα, από ότι λένε οι τρεις πολύτιμοι βαθμοί (χρυσάφι) που κέρδισε.

Για τον Σούλη Παπαδόπουλο δεν χρειάζεται να πούμε πολλά περισσότερα από αυτά που έδειξε κι ο ίδιος. Επικοινωνιακός, προσγειωμένος, ρεαλιστής και αρκετά πιο ουσιώδης παρά το γεγονός ότι έχει να πιάσει «τιμόνι» ομάδας πρώτης ταχύτητας εδώ και μερικά χρόνια.

Μάγος δεν είναι. Ούτε Μουρίνιο… Θα κριθεί κι αυτός από τα έργο του, όπως όλος ο Άρης. Από τον πρόεδρο μέχρι τον… Σόλωνα! Kρίνονται πρώην και νυν. Εντός κι εκτός… Άρη, όσο ψηλά ή χαμηλά κι αν βρίσκονται.

Ο στόχος της νίκης μέσα στα Γιάννινα, θεωρείται αυτονόητος. Οι κίτρινοι και ο κόσμος τους δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο.

Θα πούμε περισσότερα μέσα στην εβδομάδα…

YΓ: Δύσκολη Κυριακή για όσους ετοίμαζαν… επικήδειους. Δεν ήξεραν τι να κάνουν αυτή τη φορά…

To Top