ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έμπαζε από παντού και… ναυάγησε η Εθνική

Σβήνει το… όνειρο του Μουντιάλ για την Εθνική. Η Κροατία ήταν καθόλα ανώτερη, εκμεταλλεύτηκε τα παιδαριώδη λάθη του Καρνέζη και της άμυνας και επικρατώντας με 4-1, βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση! 

Με τον Καρνέζη να κάνει τραγικό λάθος και να δίνει το προβάδισμα στους αντιπάλους και στη συνέχεια η άμυνα να… πελαγοδρομεί, η Ελλάδα γνώρισε βαριά ήττα με 4-1 από την Κροατία και βλέπει το όνειρο του Μουντιάλ να σβήνει!

Ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η Χρβάτσκα, που πολλές φορές έκανε ότι ήθελε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και με την τεράστια ποιότητα που διαθέτει, δείχνει να έχει καθαρίσει την πρόκριση στα γήπεδα της Ρωσίας από το πρώτο ματς!

Ο Μόντριτς από την άσπρη βούλα άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, μετά από παράβαση στην οποία είχε υποπέσει ο Καρνέζης στον Κάλινιτς στο 13’ (σσ. κάκιστο κοντρόλ αρχικά και στη συνέχεια ανατροπή του αντιπάλου από τον Έλληνα πορτιέρε), για να έρθει ο Κάλινιτς έξι λεπτά μετά να δώσει αέρα δύο τερμάτων στους Κροάτες.

Ο Παπασταθόπουλος είχε μειώσει προσωρινά με την συμπλήρωση μισής ώρας, με τον Πέρισιτς να γράφει το 3-1 στο 34’. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κράμαριτς, μετά από απίθανο λάθος του Σταφυλίδη στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους!

Γήπεδο: Stadion Maksimir

Διαιτητής: Τζιανλούκα Ρόκι

Βοηθοί: Ελένιο Ντι Λιμπερατόρε, Μάουρο Τονολίνι

 

ΚΡΟΑΤΙΑ: Σούμπασιτς, Βρσάλκο, Βίντα, Λόβρεν, Στρίνιτς, Ράκιτιτς, Μόντριτς (89′ Πάσαλιτς), Μπρόζοβιτς, Κράμαριτς (82′ Βλάσιτς), Πέρισιτς, Κάλινιτς (76′ Ρέμπιτς).

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Μανιάτης (46′ Ρέτσος), Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Σάμαρης (62′ Ταχτσίδης), Ζέκα, Φορτούνης, Σταφυλίδης (71′ Μπακασέτας), Μήτρογλου.

 

Γκολ: 13′ Μόντριτς, 19′ Κάλινιτς, 33′ Πέρισιτς, 49′ Κράμαριτς / 30′ Παπασταθόπουλος

Κάρτες:  / 12′ Καρνέζης, 21′ Ζέκα, 79′ Μπακασέτας

To Top