Έμπλεξε ο ΠΑΟΚ, έμεινε στο 0-0 με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ

Ο ΠΑΟΚ δημιούργησε ευκαιρίες, έχασε πέναλτι στο 12ο λεπτό με τον Σβαμπ και έμεινε στο 0-0 με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, η οποία προτίμησε να εστιάσει στην άμυνά της και να απειλήσει ελάχιστα. Η ρεβάνς για τις δύο ομάδες, στα Ιεροσόλυμα, είναι την προσεχή Πέμπτη (3/8, 20:30).

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτέσκου «πληρώνει» το χαμένο πέναλτι του Σβαμπ και την αδυναμία να σπάσει με επιτυχία την άμυνα των ισραηλινών, οι οποίοι κράτησαν το μηδέν στην άμυνα τους μέχρι το τέλος.

Έτσι, η ομάδα που θα αγωνιστεί με τη Χάιντουκ Σπλιτ θα κριθεί στα Ιεροσόλυμα την επόμενη Πέμπτη (03/04), με τους «ασπρόμαυρους» να καλούνται να βρουν το γκολ που τους… έλειψε σήμερα, παρά την υπεροχή που είχαν καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Τρόοστ-Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας (71’ Σοάρες ), Σβαμπ, Α. Ζίφκοβιτς (86’ Μουργκ), Κωνσταντέλιας (64’ Νάρεϊ), Τάισον, Τόμας (71’ Σαμάτα).

ΜΠΕΪΤΑΡ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ (Γιόσι Αμπουκασίς): Σίλβα, Ντγκάνι, Κριάφ, Γκότλιβ (57’ Κόρσια), Μπίτον, Μορόζοφ, Ασκενάζι, Αζάρια, Τόμας (57’ Γιόνερ), Σούα (72’ Μίχα), Νικολαέσκου.

To Top