ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σπουδαία μεταγραφή για τον Άρη! Έντυσε στα “κιτρινόμαυρα” την Κις

Σε μία σε μία σπουδαία μεταγραφή προχώρησε η διοίκηση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Άρη, ντύνοντας στα “κιτρινόμαυρα” μία από τις καλύτερες παίκτριες, που έχουν περάσει ποτέ από την Α1, την Κάταλιν Κις.

Η έμπειρη διαγώνια, που βρίσκεται εδώ και μία και πλέον δεκαετία στην Ελλάδα, έχοντας αγωνιστεί σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, με τους οποίους κατέκτησε πολλούς τίτλους, μετακόμισε πέρυσι στην Κύπρο, όπου πήρε το νταμπλ με τον Απόλλωνα Λεμεσσού, ενώ φέτος επέστρεψε στη χώρα μας, ξεκινώντας την χρονιά στην Ηλιούπολη.

Μάλιστα, το γεονός ότι η Κις δεν αγωνίστηκε φέτος στη φυσική της θέση, αλλά ως ακραία δείχνει το όσο σπουδαία αθλήτρια είναι,

Οι άνθρωποι του Άρη, από την στιγμή που η έμπειρη αθήτρια έλυσε τη συνεργασία της με την αθηναϊκή ομάδα, κινήθηκαν ταχύτατα και κατάφεραν ν΄ αποσπάσουν τη θετική της απάντηση.

Η Κις βρίσκεται από χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις, ενώ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της κόντρα στην Ελπίδα Αμπελοκήπων την επόμενη εβδομάδα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Άρη:

“Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη, ανακοινώνει την απόκτηση της Κάταλιν Κις. Της ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας”.

To Top