ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Έμφαση στην άμυνα από τον Καμπερίδη, στόχος του Άρη να κρατήσει τον Ιωνικό χαμηλά σε πόντους

Έμφαση στην άμυνα θα δώσει σήμερα ο Άρης κόντρα στον Ιωνικό για το νοκ άουτ παιχνίδι Κυπέλλου με στόχο την πρόκριση.

Εξάλλου είναι ένα κομμάτι στο οποίο δίνει βαρύτητα ο Σάββας Καμπερίδης και θέλει η ομάδα του να ξεκινάει από εκεί. «Όλα τα παιδιά λειτουργούν σε απολύτως ομαδικό πνεύμα και είμαστε σε ένα καλό επίπεδο στην άμυνα» δήλωσε πρόσφατα στη media day o προπονητής των «κιτρινόμαυρων», επισημαίνοντας πως «θέλουμε δουλειά στην επιθετική μας λειτουργία».

Στόχος του Άρη σήμερα είναι να κρατήσει χαμηλά σε πόντους τον Ιωνικό και να μην επιτρέψει στα ατού του να πάρουν ψυχολογία με τα μακρινά σουτ. Σμιθ, Τολιόπουλος και Ζάισλοφτ είναι τα επιθετικά όπλα της ομάδας του Στέργιου Κουφού (διαβάστε την ανάλυση του Ιωνικού) και αυτούς θα πρέπει να περιορίσει αρχικά η ομάδα, ενώ και οι Πρίτζετ, Φιτζπάτρικ συνιστούν επιθετικές απειλές.

Στα τρία φιλικά που έδωσε ο Άρης έδειξε ότι μπορεί να κρατήσει τον αντίπαλο κάτω από τους 70 πόντους, κάτι που θέλει να κάνει και σήμερα με τον Ιωνικό. Από την ΑΕΚ ο Άρης δέχθηκε 66 πόντους (59-66) και στις δύο φιλικές νίκες επί της Λάρισας  64 πόντους (75-64) και 61 πόντους (69-61).

To Top