Έμφαση στην τακτική και στις στατικές φάσεις στη σημερινή προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (photo)

Μία απογευματινή προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των παικτών του Άρη ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την Καβάλα.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, με το τεχνικό τιμ να ρίχνει το βάρος στην τακτική και στις στατικές φάσεις.

Η προετοιμασία του Άρη ολοκληρώνεται αύριο με μία ακόμα προπόνηση στη φυσική έδρα των «κίτρινων» και εν συνεχεία ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης θ΄ ανακοινώσει την αποστολή για το ντέρμπι.

Όπως ενημέρωσε το πδοοσφαιρικό τμήμα του Άρη:

«Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν και σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης της Κυριακής με την Καβάλα (10/05, 17:00), στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Στην προπόνηση, που ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας για μια ακόμη μέρα έριξε το βάρος στην τακτική, καθώς και στο κομμάτι των στατικών φάσεων.

Να θυμίσουμε ότι από το κυριακάτικο παιχνίδι θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Νίκος Γεωργιάδης. Ο 32χρονος πλάγιος αμυντικός με την κίτρινη κάρτα που δέχτηκε στο ματς της προηγούμενης Κυριακής στην Αλεξανδρούπολη συμπλήρωσε τις επτά.

Για αύριο, Σάββατο, η απογευματινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει και πάλι στο Κλεάνθης Βικελίδης και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με την ομάδα της Ανατολικής Μακεδονίας».

To Top