ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Έμφραγμα” σε Πανσερραϊκό, Μίλερ και πάλι για την Καρδίτσα

“Έμφραγμα” σε Πανσερραϊκό, Μίλερ και πάλι για την Καρδίτσα σε διοικητικό επίπεδο.

Όπως αναφέρει το Fl News ο επικεφαλής της διοίκησης του Πανσερραϊκός, Χρήστος Κοράκης που μετέφερε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει μόνος και την επόμενη σεζόν. Όπως τόνισε, δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, αφού φέτος «μάτωσε» σε μία σεζόν χωρίς το παραμικρό έσοδο και με ελάχιστο κόσμο στο γήπεδο.

Ο Κοράκης ψάχνει για ενδιαφερόμενο που, είτε θα επενδύσει, είτε θα μπει ως συμπαίκτης, όμως έως τώρα δεν έχει υπάρξει ενδιαφέρον. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, το απευκταίο σενάριο να δοθούν οι μετοχές στον Ερασιτέχνη εάν δεν υπάρξει διοικητική ενίσχυση, κάτι που σημαίνει ότι οι Σερραϊοι θα περάσουν ένα ακόμα «καυτό» καλοκαίρι.

Την ίδια ώρα διάστημα διοικητικών εξελίξεων θα διανύσει η Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο πρόεδρος, Βασίλης Μπούρμπος πρόσφατα είχε διαψεύσει ότι συζητά με υποψήφιους επενδυτές και δήλωνε ότι θα πάρει την καλύτερη δυνατή απόφαση για τη θεσσαλική ομάδα και τον ίδιο.

Βέβαια, στο προσκήνιο επανήλθε το θέμα του Ντίτερ Μίλερ, ο οποίος βοήθησε το καλοκαίρι με την προοπτική να πάρει στα χέρια του μετοχές της ΠΑΕ.

 

To Top