ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Έναν Άρη πολύ πιο ανταγωνιστικό θέλει ο Καρυπίδης, τον… χτίζουν Παντελίδης-Διαμαντόπουλος!

Ξεκάθαρη η επιθυμία του Θοδωρή Καρυπίδη για έναν Άρη πολύ πιο ανταγωνιστικό την επόμενη σεζόν, απ΄ότι φέτος. Η οικονομική υπέρβαση που αποφασίστηκε την επιβεβαιώνει…

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Συγκριτικά με πέρσι, το μπάτζετ φέτος θα ανέβει κατά 2.000.000 ευρώ, προκειμένου να “χτιστεί” μία ομάδα που θα είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα. Και για όσους αναρωτιούνται, το συνολικό μπάτζετ του Άρη για την επόμενη σεζόν ενδεχομένως να ξεπεράσει τα 5.500.000 ευρώ.

Γίνεται αντιληπτό πως διάθεση του ισχυρού άνδρα των “κιτρινόμαυρων” είναι να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα, όχι όμως να θέσει σε κίνδυνο την οικονομική της σταθερότητα.

Εξάλλου με μικρότερο μπάτζετ από αυτό που θα έχει τη νέα σεζόν, πέρσι ο Άρης εξασφάλισε σχετικά εύκολα το ευρωπαϊκό “εισιτήριο”.

Ενδεχομένως να υπάρξει και κάποια… έκπληξη της τελευταίας στιγμής, εάν η ομάδα καταφέρει -όσο δύσκολο κι αν είναι- να προκριθεί στους ομίλους του Europa League. Ίσως γίνει κάποια κίνηση που να το αυξήσει ακόμα περισσότερο, όμως για αρχή τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα.

Αυτό είναι το συνολικό μπάτζετ, σύμφωνα με το οποίο θα “χτίσουν” τον Άρη της επόμενης σεζόν, ο αθλητικός διευθυντής Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος και ο προπονητής της ομάδας Σάββας Παντελίδης.

Οι επιλογές των παικτών θα γίνουν με γνώμονα τα όσα προβλέπει το μπάτζετ και δεν θα υπάρξουν υπερβάσεις, που ενδεχομένως να δημιουργήσουν τριγμούς εντός της ομάδας.

Το σίγουρο είναι πως στον Άρη άπαντες επιθυμούν η ομάδα να αλλάξει επίπεδο. Να ανέβει σκαλιά ποιοτικά. Στόχος την επόμενη χρονιά είναι ξεκάθαρα και πάλι η έξοδος στην Ευρώπη και να έχει μία εξ΄ολοκλήρου αντίθετη με τη φετινή πορεία στο Κύπελλο.

Κι επειδή η σεζόν ξεκινά με τα προκριματικά του Europa League, με μία καλή ομάδα και με μπόλικη δόση τύχης, όλα γίνονται…

To Top