ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Έναρξη συνεργασίας της ΚΑΕ Άρης με τη «Σχεδία»

Δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο, η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τη «Σχεδία».

Η ανακοίνωση:

“H ΚΑΕ ΑΡΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τη «Σχεδία», στο πλαίσιο ενδυνάμωσης των ενεργειών Κοινωνικής Ευθύνης της.

Το περιοδικό δρόμου «Σχεδία» το 2023 συμπληρώνει 10 χρόνια συνεχούς δράσης και στήριξης, δημιουργώντας ευκαιρίες σε συμπολίτες μας που βιώνουν τη φτώχια και τον κοινωνικό αποκλεισμό σε ακραίες μορφές , ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, θρησκευτικού ή οποιουδήποτε άλλου κοινωνικού προσανατολισμού. Όραμα της «Σχεδίας» είναι ένας κόσμος αρμονικός, δίκαιος και μια κοινωνία συμπεριληπτική για όλους.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ, πιστή στις Αξίες και τις Αρχές του Συλλόγου μας, που πάντα αντιμετώπιζε με βαθιά ενσυναίσθηση τις κοινωνικές προκλήσεις, στέκεται δίπλα και γίνεται κομμάτι αυτής της προσπάθειας, με μια σειρά από κοινές δράσεις με τη «Σχεδία».

Συγκεκριμένα:

– Μέλη του αγωνιστικού τμήματος και της Διοίκησης, θα συμμετάσχουν στη δράση «Πωλητής για μια ώρα» που πραγματοποιείται κάθε χρόνο αρχές Φεβρουαρίου (6-12 Φεβρουαρίου 2023).

– Από τον επόμενο εντός έδρας αγώνα θα βρίσκονται στις εισόδους του Αλεξανδρείου Μελάθρου, πωλητές της «Σχεδίας», ώστε ο φίλαθλος κόσμος του ΑΡΗ να έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει το έργο τους.

– Στον επόμενο εντός έδρας αγώνα και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, θα γίνει μικτός αγώνας επίδειξης, μεταξύ των τμημάτων Νεανίδων και Παίδων Μπάσκετ του ΑΡΗ, ενώ στο γήπεδο θα βρίσκονται προσκεκλημένοι άνθρωποι της «Σχεδίας», για να ζήσουν και αυτοί τη μοναδική ατμόσφαιρα του Nick Galis Hall!”

To Top