Ένας… Άρης διαφορετικός-Τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα

Μόλις μία αγωνιστική μετά τo παιχνίδι με την Καβάλα στο “Ανθή Καραγιάννη” και στο φινάλε του πρώτου γύρου ο Άρης θα παρουσιάσει μία ομάδα κάπως… διαφορετική.

Με νέο προπονητή στoν πάγκο και τρεις νέους ποδοσφαιριστές στην αρχική ενδεκάδα οι “κίτρινοι” θα φιλοξενήσουν τον Ορφέα Ελευθερούπολης.

Τι άλλαξε σε αυτές τις 10 μέρες; Αρχικά αποτέλεσε παρελθόν ο Πάουλο Κάμπος και στη θέση του προσλήφθηκε ο άπειρος, Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς που αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Από την ομάδα αποτέλεσαν παρελθόν ποδοσφαιριστές όπως ο Γιαννίτσης, ο Ρένια, ο νεαρός Φουρτζίου και ο Καρατζιοβαλής για να αποκτηθούν και να καλύψουν κάποια κενά οι Σαμαράς και Φυσέκης.

Παράλληλα, δικαίωμα συμμετοχής απέκτησε ο Γκαέλ Ν΄Λουντούλου που θα αγωνιστεί κανονικά και θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τα “κίτρινα”. Στιγμή που περίμενε από τον… Αύγουστο!

Βασικοί θα αγωνιστούν τρεις από τους συνολικά έξι (με Σανιά-Ν΄Λουντούλου) που αποκτήθηκαν τον μήνα Ιανουάριο.

Σαμαράς, Καλογέρης και Ν΄Λουντούλου θα φορέσουν φανέλα βασικού, ένας σε κάθε γραμμή του γηπέδου. Ο Σαμαράς δίδυμο στην άμυνα με τον Φερνάντες, ο Καλογέρης στα χαφ με τον Σουνά και ο Ν΄Λουντούλου στο αριστερό άκτρο της επίθεσης.

To Top