Ένας από τους παραγωγούς του Last Dance βιντεοσκοπεί τον ΛεΜπρόν Τζέιμς

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς κατάφερε πρόσφατα να γίνει ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο NBA. Οδεύοντας προς τη συμπλήρωση 39 ετών και διανύοντας την 20η σεζόν της καριέρας του, ο King, δεν φαίνεται να σκοπεύει να κρεμάσει άμεσα τα παπούτσια του. Έχει δηλώσει, εξάλλου, πως στόχος του είναι να αγωνιστεί μαζί με τον γιο του στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ωστόσο, είναι προφανές πως ο ΛεΜπρόν δεν θα μπορεί να αγωνίζεται για πάντα και πως το ενδιαφέρον για ένα doc series που θα δείχνει την εξέλιξη της καριέρας του θα ήταν τεράστιο. Κάπως έτσι, ένας από τους παραγωγούς του “The Last Dance” του Netflix για τον Μάικλ Τζόρνταν, ο Άντι Τόμπσον (σσ. ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι θείος του Κλέι Τόμπσον των Γουόριορς), βρίσκεται φέτος στη “σκιά” του σούπερ σταρ των Λέικερς και συλλέγει πλάνα, τα οποία θα μπορέσουν να του φανούν χρήσιμα στο μέλλον. Ιδίως αν οι Λέικερς φτάσουν να διεκδικήσουν ή ακόμα καλύτερα να κατακτήσουν το φετινό πρωτάθλημα.

“Ελπίζω να μην ξεπερνάω τα όρια λέγοντας το αυτό, αλλά ο Άντι Τόμπσον, ο τύπος που γύρισε το Last Dance και μικρότερος αδερφός του Μάικαλ Τόμπσον, ο οποίος έχει δουλέψει για περισσότερα από 30 χρόνια στο NBA, έχει περάσει πολύ χρόνο μαζί μας φέτος. Οπότε, αν ο ΛεΜπρόν ήθελε ποτέ να ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο, νομίζω ότι ο Άντι αποθηκεύει πλάνα για να τα έχει και να έχει την ευκαιρία να πει την ιστορία”, ανέφερε ενδεικτικά ο ραδιοφωνικός παραγωγός του ESPN στο Λος Άντζελες, Τζον Άιρλαντ, που βρέθηκε καλεσμένος στο Awful Announcing Podcast.

To Top