Ένας Γιάννης δεν ήταν αρκετός, ήττα των Μπακς με 114-110 απέναντι στους Μπούλς (video)

Ο Γιάννης Αντετοτοκούνμπο άγγιξε το triple-double, αλλά οι Μπουλς είχαν σε σπουδαία βραδιά τον ΝτεΜάρ ΝτεΡοζάν με 41 πόντους και πέρασαν από το Μιλγουόκι με 114-110, κάνοντας το 1-1 στη σειρά για τον α’ γύρο των πλέι οφ της Ανατολής.

Σε… επικίνδυνα μονοπάτια οι πρωταθλητές του NBA, που είδαν τους “ταύρους” να τους κάνουν break και να φέρνουν στα ίσια τη σειρά στον α’ γύρο των playoffs της Ανατολής.

Σε μία βραδιά που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε ιστορία, καθώς πλέον είναι ο πρώτος σκόρερ ever των Μπακς στα playoffs, αγγίζοντας το triple-double με 33 πόντους, 18 ριμπάουντ και 9 ασίστ στα 40 λεπτά που έμεινε στο παρκέ, αλλά τα “ελάφια” που κυνηγούσαν στο σκορ σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, δεν κατάφεραν τελικά να κάνουν την ανατροπή, χάνοντας με 114-110.

Τρομερή εμφάνιση από πλευράς Μπουλς από τον ΝτεΜάρ ΝτεΡοζάν, ο οποίος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 41 πόντους, παρότι δεν σημείωσε ούτε ένα τρίποντο (!), μετρώντας επίσης 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 κοψίματα και μόλις 2 λάθη. Σημαντικές βοήθειες για το Σικάγο πρόσφεραν και οι Βούτσεβιτς, ΛαΒίν με 24 και 20 πόντους αντίστοιχα, ενώ ο πρώτος κατέβασε και 13 ριμπάουντ.

Για τους Μπακς, 25 πόντους είχε ο Λόπεζ, το χειρότερο όμως είναι ο τραυματισμός του Κρις Μίντλετον, που σημείωσε 18 πόντους πριν αποχωρήσει με πρόβλημα στο αριστερό γόνατο.

Η σειρά πλέον μεταφέρεται στο Σικάγο, με το Game 3 των δύο ομάδων το Μ.Σάββατο (3:30).

 

 


To Top