Ένας γύρος και ένα ματς χωρίς Αγγέλου – Θετικό ρεκόρ από Μίνιτς!

Δύο στροφές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, ο Άρης συμπλήρωσε χθες έναν γύρο και έναν αγώνα χωρίς τον Βαγγέλη Αγγέλου στον πάγκο του. Αν δεν υπήρχε η ολιγωρία στο θέμα προπονητή και η ομάδα είχε “κανονικό” προπονητή αμέσως μετά την φυγή Αγγέλου ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά.

Ο Άρης όταν ο Αγγέλου έφυγε για την Εφές Αναντολού είχε ρεκόρ 4-6. Με τον Παρασκευά Μουρατίδη στον πάγκο του είχε ρεκόρ 1-2, αλλά τα δύο ματς που έχασε (από Τρίκαλα στην παράταση και Κολοσσό εντός) του στοιχίζουν τώρα μια καλύτερη θέση στην κανονική διάρκεια και ίσως το μπόνους βελτίωσης θέσης. Μαζί με την ήττα από τον Απόλλωνα στο Παλέ (επί Μίνιτς), αυτές είναι οι “πληγές” του φετινού Άρη, ο οποίος σήμερα (με ρεκόρ 14-10) θα ήταν σίγουρα 5ος και θα πάλευε για την είσοδο στην τετράδα…

Ο Μίνιτς έχει αμφισβητηθεί από πολλούς, σαφώς και πρόκειται για μια λύση ανάγκης, ούτως ή άλλως όταν προέκυψε η συμφωνία οι κίτρινοι προέρχονταν από τις δύο σερί ήττες από Τρίκαλα και Κολοσσό, όμως είναι ο μόνος που έχει φέτος θετικό ρεκόρ στον Άρη με 6 νίκες και 5 ήττες! Αν ο Άρης συνεχίσει με νίκες ως το τέλος αυτό το ρεκόρ θα βελτιωθεί.

Η πορεία των προπονητών

Αγγέλου 4-6

Μουρατίδης 1-2

Μίνιτς 6-5

Σύνολο 11-13

 

To Top