Ένας… καμικάζι σφυρίζει την ιστορία του Άρη!

Ένας διαιτητής… «καμικάζι», ο οποίος έχει προκαλέσει μεγάλες ζημιές στον Άρη στο παρελθόν, ορίστηκε στο ματς της «100ετίας». Ένας διαιτητής αμφιβόλου προέλευσης και ηθικής θα σφυρίξει την ίδια την ιστορία του συλλόγου!

Ο λόγος για τον Σταύρο Μάνταλο, ο οποίος είναι φέτος δηλωμένος στην ΕΠΣ Καβάλας, ενώ μέχρι πέρσι ήταν ΕΠΣ Αθήνας. Πρόκειται για έναν ορισμό σκάνδαλο που καταρρίπτει τις μάσκες και δείχνοντας πόσο πολύ θέλουν τον Άρη στην κατηγορία! Αυτό γράψαμε μετά τον ορισμό, το ίδιο πιστεύουμε και τώρα. Ο λόγος;

Οι μνήμες είναι νωπές μια και ήταν ο ίδιος διαιτητής που πέρσι απέβαλε χωρίς λόγο τον Γιαννιώτα στο ίδιο γήπεδο στα Περιβόλια των Χανίων, ενώ είχε αφήσει με εννιά παίκτες τον Άρη στο Αρης-Πανθρακικός, με τον Δεμιρτζάκη να χαρακτηρίζει «την καλύτερη εκτός έδρας διαιτησία που είχε ποτέ».

Υπάρχουν και πιο παλιές ιστορίες, όπως το Λεβαδειακός-Άρη, όπου απέβαλλε τον Γκέσιο σε αποβολή μαρς και άλλες πολλές περιπτώσεις!

Φέτος σφύριξε το παιχνίδι Άρης-Αστέρας Τρίπολης (1-1).

Πρόκειτιται αναμφισβήτητα για ορισμό σκάνδαλο! Βοηθοί ορίστηκαν ο Γουργιώτης Φθιώτιδας και ο Απτόσογλου Αθηνών, ενώ τέταρτος είναι ο Παπαπέτρου Αθηνών. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Ηλίας Μαζαράκος από την Άρτα!

Ο Άρης περιμένει το αυτονόητο: μια διαιτησία 50-50 για να έχει δικαίωμα στην ελπίδα!

To Top