ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένας ο στόχος του Άρη: να “καθαρίσει” την πρόκριση κόντρα στη Νίκη Βόλου (18:00- PRESSARRIS LIVE)

Ο Άρης ρίχνεται σήμερα στη μάχη των προημιτελικών.. Ένας ο στόχος του Άρη: να “καθαρίσει” την πρόκριση κόντρα στη Νίκη Βόλου (18:00- PRESSARRIS LIVE).

Οι «κίτρινοι» θέλουν να βάλουν ισχυρές βάσεις πρόκρισης στους «4» του Κυπέλλου από τον πρώτο αγώνα και προς αυτήν την κατεύθυνση ο Άκης Μάντζιος δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στην 11αδα.

Δεν υπολογίζει στον τραυματία Ζαν Ζουλ ενώ ο Νέβεν Τζούρασεκ κρίθηκε ανέτοιμος και ο Λίντσεϊ Ρόουζζ επίσης δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για λόγους αποφόρτισης. Αντιθέτως, στην αποστολή επέστρεψε ο Γιάκουμπ Μπράμπετς όπως και ο Φραν Βέλεθ.

Για την ακρίβεια αυτή αποτελείται από τους Κουέστα, Χουτεσιώτη, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Φαμπιάνο, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Μάνου Γκαρθία, Ντουκουρέ, Σουλεϊμάνοφ, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Φετφατζίδης, Παναγίδης και Αγοραστός. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ρουπ, Μενέντες, Ματαρίτα, Πάρντο, Χριστοδουλόπουλος, Δεληζήσης και Κυριαζής.

Η Νίκη Βόλου ολοκλήρωσε την προετοιμασία για την πρώτη αναμέτρηση με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης (24/1 18:00), στα πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να μην έχει στη διάθεση του δύο ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τους Ραφαήλ Πέττα και Πατρίκ Μπαχανάκ, οι οποίοι δεν θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας. Θυμίζουμε πως η ομάδα του Βόλου απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά η αποστολή της Νίκης Βόλου: Γκαραβέλης, Κραβαρίτης, Τοπαλίδης, Κάσσος, Αναστασίου, Ανδρέου, Στίκας, Γιαννίτσης, Ναά, Κυριακίδης, Κουτσιμπανάς, Λίταινας, Γαβριηλίδης, Παναγιωτίδης, Βουκελάτος, Πολίτης, Κρητικός, Ριβέιρο, Τζιώρας, Μπάλλας.

Στη σημερινή  αναμέτρηση (18:00), ανάμεσα στον Άρη και την Νίκη Βόλου, που θα γίνει στο Κλεάνθης Βικελίδης  ορίστηκε διαιτητής ο Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας).

Βοηθοί του θα είναι οι Γιώργος Χριστάκογλου (Χαλκιδικής) και Αχιλλέας Νίκζας (Λάρισας) ,ενώ τέταρτος ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας (Καστοριάς).

Στο VAR ορίστηκε ο Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών) , με AVAR τον Δημήτρη Βεργέτη (Αργολίδας).

 

To Top