ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένας πονοκέφαλος λιγότερος…

Η προετοιμασία του Άρη για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ξεκινά από σήμερα και ήδη ο Τόλης Τερζής έχει έναν… πονοκέφαλο λιγότερο, καθώς επιστρέφει στη διάθεσή του, ο Λούκας Σάσα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Βραζιλιάνος μέσος, είχε αποβληθεί στην Τούμπα, έλειψε από τον αγώνα κόντρα στην Λάρισα όπου και εξέτισε την μία αγωνιστική της ποινής του, με το κενό του να είναι δυσαναπλήρωτο.

Ο Αμπού Μπα προσπάθησε όμως δεν είχε ρυθμό στο παιχνίδι του, με αποτέλεσμα να κινείται για μεγάλο χρονικό διάστημα του αγώνα στα… χαμένα, δίχως να δώσει σημαντικές βοήθειες στην ομάδα.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε ο Λερίν Ντουάρτε, σε ένα χρονικό σημείο όμως που ο Άρης έψαχνε το γκολ, με τον Ολλανδό να έχει διάθεση, αλλά να μην είναι αποτελεσματικός όσο θα έπρεπε, στο επίσημο ντεμπούτο και του ίδιου με τα “κιτρινόμαυρα”.

Από τη στιγμή που επιστρέφει όμως ο 29χρονος μέσος, θεωρητικά ο Άρης θα βρει και πάλι την ισορροπία του στη μεσαία γραμμή, αν και εκεί εμφανίζει τα… θεματάκια του σε ορισμένα ματς, από την αρχή της φετινής σεζόν.

Πλέον, μοναδική δεδομένη απουσία είναι αυτή του τραυματία Χουλιάν Κουέστα, με το ιατρικό δελτίο αλλά και το ποινολόγια να είναι “λευκό” για τον Άρη.

 

 

To Top