Ένας σκληρός, δύσκολος και ανθρώπινος «πόλεμος» του Super 3

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για μία ακόμη φορά μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής, ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του Άρη, Super 3, δίνοντας έναν ξεχωριστό, δύσκολο, αλλά πάνω από όλα ανθρώπινο «πόλεμο».

Μέσα από τα μικρόφωνα του επίσημου ραδιοφωνικού σταθμού του συλλόγου, ο σύνδεσμος φιλοξένησε έναν εκπρόσωπο από το «Σπίτι του Πάρκινσον», μία οργάνωση η οποία στεγάζεται στην περιοχή της Βούλγαρη στην οδό Ρήγα Φερραίου 11 και ουσιαστικά βοηθάει ασθενείς οι οποίοι ταλαιπωρούνται μόνιμα από την ομώνυμη αρρώστια.

Πρόκειται για μία ασθένεια η οποία έχει ταλαιπωρήσει πολλούς ανθρώπους και βέβαια τις οικογένειες τους. Έτσι, για μία ακόμη φορά ο σύνδεσμος έδειξε το ανθρώπινο και φιλανθρωπικό του πρόσωπο, θέλοντας να βοηθήσει και να στηρίξει την προσπάθεια.

Μάλιστα, μέσα από την εκπομπή προωθήθηκαν και ημερολόγια τα οποία φτιάχνουν οι ασθενείς, ενώ για τις ενέργειες και τις υπηρεσίες που παρέχει ο συγκεκριμένος σύλλογος, μίλησαν και δύο άνθρωποι οι οποίοι έχουν πληγεί (μέσω οικείων προσώπων τους) και παρέχουν τη βοήθειά τους εθελοντικά. Ένας εξ’ αυτών ήταν και ο πρόεδρος του συλλόγου.

Να σημειωθεί πως ο σύλλογος λειτουργεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο και τα τηλέφωνα επικοινωνίας για ραντεβού είναι 2310 302020 και 2310 334930.

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top