“Ένας τελικός κρύβει πάντα δυσκολίες”

Ένας τελικός κρύβει πάντα δυσκολίες, σύμφωνα με τον Γιόνας Ματσιούλης που σημείωσε πως θα κάνουν λάθος οι παίκτες αν πιστέψουν πως ο τελικός με τον Άρη θα είναι εύκολος.

Ο Λιθουανός φόργουορντ ανέφερε: «Ξέρουμε ότι είμαστε το φαβορί, όμως είναι ένας τελικός και κάθε τελικός κρύβει δυσκολίες. Θα είναι λάθος να νομίζουμε ότι θα είναι εύκολος ο αγώνας. Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει αλλάξει προπονητή, έχει αλλάξει νοοτροπία στο παιχνίδι του και σίγουρα θα είναι ένα τελείως διαφορετικό ματς από αυτό που έγινε στην Θεσσαλονίκη για το πρωτάθλημα πριν από μερικούς μήνες. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει μια καλή μάχη και για τον κόσμο που θα παρακολουθήσει το παιχνίδι».

Όσο για το γεγονός ότι ο τελικός γίνεται μια ημέρα πριν από τα γενέθλια του Λιθουανού φόργουορντ (10/02); «Σχεδόν πάντα όλοι οι τελικοί συμβαίνει να είναι ανήμερα ή κοντά στα γενέθλιά μου. Αυτό είναι κάτι που το έχω συνηθίσει και πλέον δεν του δίνω σημασία. Για εμένα, όπως και για τους συμπαίκτες μας αυτό που μετράει είναι το Κύπελλο. Αυτό θέλουμε, αυτή είναι η προτεραιότητά μας και γι αυτό θα «παλέψουμε». Για εμένα πρώτα το Κύπελλο και μετά τα γενέθλιά μου».

To Top