Ένας χρόνος Αγγέλου στον πάγκο του Άρη!

Ηταν 25 Οκτωβρίου του 2012 όταν η ΚΑΕ Αρης ανακοίνωνε την έναρξη συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Αγγέλου, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόταση των «κίτρινων» μετά το «διαζύγιο» με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Ο Αγγέλου άντεξε στην… ηλεκτρική καρέκλα του προπονητή, κλείνοντας πρόσφατα ένα χρόνο παρουσίας στον πάγκο του Αρη, παρουσιάζοντας μια ομάδα που παρά τα προβλήματά της άντεξε στον ανταγωνισμό, ενώ κυρίως αυτό που έκανε τη διοίκηση να του ανανεώσει την εμπιστοσύνη της με νέο συμβόλαιο ήταν οι εμφανίσεις των «κίτρινων» στο τέλος της περσινής σεζόν.

Ο Αγγέλου έκανε το ντεμπούτο του στους «κίτρινους» στις 27 Οκτωβρίου του 2012 σε εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηλυσιακό για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος (64-63). Είχαν προηγηθεί δυο ήττες από Παναθηναϊκό και Ρέθυμνο στις δυο πρώτες αγωνιστικές. Το κλίμα δεν ήταν ιδιαίτερα καλό στο ξεκίνημα, κάτι που οφειλόταν κυρίως στους χειρισμούς της ΚΑΕ στο θέμα της απαγόρευσης μεταγραφών από τη FIBA.

Με τον Αγγέλου στον πάγκο του από τις 27 Οκτωβρίου μέχρι σήμερα, ο Αρης μετράει συνολικά 16 νίκες και 15 ήττες στο πρωτάθλημα, συμπεριλαμβανομένων και των τριών αγώνων στα πλέι οφ. Από τις 16 νίκες, οι 5 έγιναν εκτός έδρας κόντρα σε Ελευσίνα, Καβάλα, Ηλυσιακό, Περιστέρι, Κολοσσό και φέτος στη Δράμα. Στο πρωτάθλημα της Α1 ο Αρης με τον Αγγέλου στον πάγκο του μετράει τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια από τον ΠΑΟΚ.

Οι ήττες που θέλει να ξεχάσει

Οι πρώτοι μήνες της παρουσίας του στον πάγκο του Αρη ήταν και οι πιο δύσκολοι για τον Αγγέλου. Η αμφισβήτηση το πρώτο διάστημα ήταν έντονη και έγινε ακόμη εντονότερη μετά τις 4 συνεχόμενες ήττες από Πανιώνιο, Πάτρα, ΠΑΟΚ, και Ολυμπιακό. Η χειρότερη εντός έδρας εμφάνιση του Αρη με τον Αγγέλου ήταν αυτή κόντρα στον Πανιώνιο για την 5η αγωνιστική στις 10 Νοεμβρίου του 2012, με τους «κίτρινους» να χάνουν με κατεβασμένα χέρια από την ομάδα της Νέας Σμύρνης με 60-82. Αλλη μια ήττα που «πόνεσε» ήταν αυτή κόντρα στο Ρέθυμνο πέρυσι με 71-73 στο Αλεξάνδρειο. Το φετινό ατυχές αποτελέσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ στο γεμάτο από 6.000 φιλάθλους Αλεξάνδρειο είναι σίγουρα ενα παιχνίδι που θα θέλουν να ξεχάσουν οι οπαδοί της ομάδας.

Πηγή: sentragoal.gr

 

To Top