ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ένας χρόνος Νίκος Λάσκαρης: Οι πιο σημαντικές ημερομηνίες στην πρώτη περίοδο της νεάς εποχής του μπασκετικού Άρη!

Ένας χρόνος Νίκος Λάσκαρης. Από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στο Αλεξάνδρειο μέχρι σήμερα, το PRESSARIS σας παρουσιάζει τα πιο σημαντικά γεγονότα της παρουσίας του στα δρώμενα του μπασκετικού Άρη.

18 Απριλίου 2015: Η πρώτη παρουσία στο Αλεξάνδρειο

Η πρώτη δια ζώσης επαφή του Νίκου Λάσκαρη με τον Άρη και το Αλεξάνδρειο. Η ΚΑΕ ανακοινώνει έναν χρόνο πριν την ύπαρξη επενδυτικού ενδιαφέροντος από επιχειρηματικό σχήμα.

6 Μαϊου 2015: Η ΚΑΕ ανακοινώνει το όνομά του και ότι έγινε μέτοχος 41%

Η ΚΑΕ ανακοινώνει ότι ο υποψήφιος επενδυτής δεν είναι πια επενδυτής, αλλά μέτοχος στην ΚΑΕ και λέγεται Νίκος Λάσκαρης: «Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει ότι ο τραπεζίτης κ. Νικόλαος Λάσκαρης, εκπρόσωπος επιχειρηματικού – επενδυτικού ομίλου με έδρα την Ελβετία, είναι ο νέος μέτοχος της Κ.Α.Ε., με ποσοστό μετοχών 41%, τις οποίες ανέλαβε μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αύξησης κεφαλαίου της ΚΑΕ, σήμερα, 06/05/2015. Την είσοδο του νέου μετόχου επικύρωσαν ομόφωνα με αποφάσεις τους όλοι οι μέτοχοι της Κ.Α.Ε. και τα μέλη του Δ.Σ. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν κατέστη δυνατό να παραστεί ο κ. Λάσκαρης στον αγώνα με τον Ολυμπιακό».

13 Μαϊου 2015: Η πρώτη μύηση με τον κόσμο στο Παλέ

Ο Νίκος Λάσκαρης παρουσιάζεται για πρώτη φορά ενώπιον του κόσμου του Άρη, στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ κόντρα στην ΑΕΚ, συνοδευόμενος από τον Νίκο Γκάλη! Είναι η πρώτη… μύηση με τον κόσμο της ομάδας!

laskaris_galis__6

18 Ιουνίου 2015: Η ΚΑΕ περνάει στα χέρια της οικογένειας Λάσκαρη

Ανακοινώνεται η αλλαγή σελίδας. Η ΚΑΕ περνάει στα χέρια του Νίκου Λάσκαρη και της Τζώρτζιας Ευσεβίου. “Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει ότι ο κ. Νικόλαος Λάσκαρης και η κ. Τζώρτζια Λάσκαρη είναι πλέον οι κάτοχοι του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της εταιρίας. Η αλλαγή σελίδας στον Αυτοκράτορα είναι γεγονός.

Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ολοκληρώθηκε και ο 40χρονος επιχειρηματίας και η σύζυγός του είναι οι μεγαλομέτοχοι της Κ.Α.Ε. Έχουν γίνει ήδη οι απαραίτητες κινήσεις ώστε η νέα διοίκηση να γίνει αιρετή, από διοίκηση Πρωτοδικείου που είναι στην παρούσα φάση”, αναφέρει η ανακοίνωση.

16 Ιουλίου 2015: Νέα αιρετή διοίκηση, “μέσα” τα αδέλφια Λάσκαρη

Ο Άρης παύει να έχει διοίκηση πρωτοδικείου. Έχει πλέον αιρετή διοίκηση στην οποία συμμετέχουν ο Νίκος και ο Μάνος Λάσκαρης. “Σε σώμα συγκροτήθηκε η νέα, αιρετή, διοίκηση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. (η οποία εξελέγη στη γενική συνέλευση των μετόχων, στις 07/072015), κατά τη διάρκεια της σημερινής (Πέμπτη 16/07) συνεδρίασης που έλαβε χώρα στα γραφεία της εταιρείας. Η θητεία του νέου δ.σ. είναι τριετής.

Η σύνθεση του δ.σ. της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.: Ελευθέριος Αρβανίτης (Πρόεδρος), Νικόλαος Λάσκαρης (Διευθύνων Σύμβουλος), Εμμανουήλ Λάσκαρης (Εντεταλμένος Σύμβουλος), Δημήτριος Παπακυριάκης, Χρήστος Γαλιλαίας (Αντιπρόεδροι), Θωμάς Νικολός, Ευστάθιος Ρούσσος, Σπυρίδων Χριστοφορίδης, Αναστάσιος Οικονόμου (Μέλη)».

4 Σεπτεμβρίου 2015: Η παρουσίαση του πλάνου για τον Άρη και το όραμά του

Ο Νίκος Λάσκαρης παρουσιάζει για πρώτη φορά το πλάνο του για τον μπασκετικό Άρη σε μια μαραθώνια συνέντευξη Τύπου, απαντώντας σε δεκάδες ερωτήσεις. Ανέλυσε τις σκέψεις του, εξήγησε την λογική του και το πώς βλέπει ο ίδιος και η οικογένειά του την εμπλοκή τους στον Άρη, έβαλε το πλαίσιο στο οποίο μέχρι σήμερα κινείται η ΚΑΕ.

laskaris_syn

10 Φεβρουαρίου 2016: Προαναγγέλει την παραμονή Πρίφτη στην τεχνική ηγεσία

Μετά τον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνου στο Παλέ, με τον οποίο ολοκληρώθηκε η φετινή ευρωπαϊκή πορεία στο Γιούροκαπ, ο Νίκος Λάσκαρης προαναγγέλει την παραμονή του Δημήτρη Πρίφτη στην τεχνική ηγεσία.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ έλεγε μετά τον αγώνα στον περιβάλλοντα χώρο του Παλέ πως δεν περιμένει ένα ή δύο παιχνίδια για να κρίνει τον προπονητή. «Θα συνεχίσουμε με τον κόουτς», είπε και πρόσθεσε ότι είναι σε καλή επαφή με τον προπονητή…

21 Μαρτίου 2016: Το “ναι” στην FIBA και η ομιλία στο Παρίσι

Ο Νίκος Λάσκαρης δίνει το παρών στο Παρίσι, στην επίσημη παρουσίαση του Τσάμπιονς Λιγκ της FIBA και εκεί ανακοινώνει επισήμως ότι ο Άρης θα αγωνιστεί στη νεοσύστατη διοργάνωση, ενώ είναι αυτός που κάνει ομιλία εκπροσωπώντας τους συλλόγους.

Champions_League_FIBA_Laskaris_8

To Top