ΒΟΛΕΙ

Ένας χρόνος χωρίς τον Γιώργο Περσιανλή

Ένας χρόνος πέρασε από τότε που ο Γιώργος Περσιανλής έφυγε από κοντά μας με αυτόν τον αναπάντεχο τρόπο, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» και έχοντας υποστεί νωρίτερα ανακοπή καρδιάς μέσα στο γήπεδο.

Ήταν Κυριακή 10 Νοεμβρίου του 2013, όταν λίγο μετά τις εννιά το βράδυ ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Άρη ζήτησε τάιμ-άουτ κατά τη διάρκεια του 3ου σετ στον αγώνα των «κίτρινων» με την Ελπίδα Αμπελοκήπων στο «Αν. Πεταλίδης». Σε εκείνο το σημείο ο Περσιανλής σωριάστηκε στο έδαφος, χάνοντας τις αισθήσεις τους, με τον γιατρό της ομάδας, Αντώνη Πίττα, να  του παρέχει τις πρώτες βοήθειες.

Το τραγικό του γεγονότος ήταν ότι μετά από λίγο και με τη βοήθεια των γιατρών που κατέφθασαν στο γήπεδο, ο 48χρονος κόουτς ανέκτησε τις αισθήσεις του και αναχώρησε για το νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Στη διαδρομή όμως για το νοσοκομείο έχασε και πάλι τις αισθήσεις του, αφού υπέστη και δεύτερο έμφραγμα, που τελικά αποδείχθηκε μοιραίο, αφού παρά τις προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

To Top