ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νίκη με Κοζάνη, για την επίτευξη ακόμα ενός καθοριστικού βήματος προς την άνοδο (PRESSARIS-LIVE, 16:15)

Την δεύτερή του νίκη σε διάστημα μόλις πέντε ημερών οφείλει να πετύχει ο Άρης, που υποδέχεται σήμερα την Κοζάνη στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής. Οι “κιτρινόμαυροι” θα αναζητήσουν την 11η φετινή τους νίκη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και 21η στο πρωτάθλημα, προκειμένου να επιτύχουν ένα ακόμα καθοριστικό βήμα για την μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου.

Ο Νίκος Αναστόπουλος θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Ανδρέα Τάτου, Νίκου Τσουμάνη και Νίκου Γεωργιάδη που είναι τιμωρημένοι, ενώ στα βασικά του πλάνα επέστρεψε ο Βασίλης Ρόβας. Όσον αφορά τον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας δεν αποκλείεται σε αυτή να επιστρέψει ο Πασχάλης Μελισσάς, όπως και ένας εκ των Αλέξανδρου Καλογέρη ή Πασχάλη Βουτσιά, ανάλογα πάντα με την επιλογή του “Αναστό” για το δεξί άκρο της άμυνας.

Αν σε αυτό αγωνιστεί ο Κώστα Καζναφέρης, τότε στα χαφ δίπλα στον Βασίλη Ρόβα θα αγωνιστεί ο Καλογέρης, ειδάλλως ο Πασχάλης Βουτσιά, θα κληθεί να καλύψει το κενό του Νίκου Γεωργιάδη.

H αποστολή του Άρη: 

Τζινάρ, Σιδεράκης, Πόι, Κόκε, Ν’ Λουντούλου, Καζναφέρης, Ρόβας, Καπνίδης, Σαμαράς, Μελισσάς, Καλογέρης, Ντούνης, Κυβελίδης, Ιντζίδης, Κωνσταντινίδης, Βουτσιάς, Ντόγος, Σαμαρόπουλος, Μαζουλουξής.

 

 

To Top