ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ένα απίστευτο δεκαήμερο! H πνευματική διαχείριση με τον αποκλεισμό θρίλερ, το σοκ του Άλκη και το ντέρμπι

Ο Άρης δεν είχε χρόνο για να γυρίσει σελίδα, προκειμένου να στραφεί στο σημερινό παιχνίδι με τον Βόλο. Πέρασε το απόλυτο κοντράστ μέσα σε δέκα μέρες.

Αποκλεισμός θρίλερ από την Λαμία με δυο χαμένα πέναλτι, στη συνέχεια κι ενώ πήρε ανάσα με την νίκη στο Αγρίνιο, ήρθε το σοκ της δολοφονίας του Άλκη και στον… επίλογο του απίστευτου αυτού δεκαημέρου, η νίκη (επίσης θρίλερ) με την ΑΕΚ.

Ένα σκληρό δεκαήμερο, όπου χρειάστηκε και κυρίως χρειάζεται την ξεχωριστή πνευματική του διαχείριση, πέρα από την αγωνιστική. Όπως σκιαγράφησε χθες ο Άκης Μάντζιος: «Ήταν βαρύ το κλίμα. Έβλεπες όλα τα παιδιά ήταν πολύ προβληματισμένα και στεναχωρημένα. Είναι ένα γεγονός που όλοι το έχουμε καταδικάσει και θέλουμε να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι ένοχοι. Αυτό που έγινε δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο», ομολογώντας στη συνέχεια ότι:

«Όταν κερδίζεις η ψυχολογία επανέρχεται και πάνω σε αυτό θέλουμε να χτίσουμε. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, κερδίσαμε δίκαια και αν αναλογιστούμε πως προερχόμαστε και από ένα επιβαρυμένο πρόγραμμα και σε σχέση με τον αντίπαλο, έχοντας 1,5 παιχνίδι Κυπέλλου παραπάνω, θεωρώ πως τα παιδιά ανταποκρίθηκαν με τη ψυχή τους, έως το τελευταίο λεπτό. Ακόμα και όταν δεχθήκαμε αυτό το πανέμορφο γκολ από τον Αραούχο στο 86′, δεν τα παρατήσαμε και δείξαμε πως θέλουμε να πάρουμε το παιχνίδι και τα καταφέραμε».

 

To Top