Ένα βήμα από τον Κανσέλο η Μπαρτσελόνα!

Έτοιμη να κάνει δικό της τον Ζοάο Κανσέλο είναι η Μπαρτσελόνα.

Οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται σε επαφές με την Μάντσεστερ Σίτι για τον Πορτογάλο δεξί μπακ. O 29χρονος ποδοσφαιριστής είναι εδώ και καιρό στο στόχαστρο των Καταλανών με τις δυο πλευρές να τα βρίσκουν σε όλα.

Σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα, η Μπαρτσελόνα έστειλε την τελευταία της πρόταση για τον παίκτη ως μορφή δανεικού με οψιόν αγοράς στα 30 εκατ. ευρώ, αν και όχι άμεσα υποχρεωτική. Αυτό φάνηκε να ικανοποιεί τη διοίκηση των «πολιτών» που ολοκληρώνουν τα διαδικαστικά ώστε να μετακομίσει και επίσημα ο Κανσέλο στην Ισπανία.

Ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Αγγλία και να ενταχθεί στην ομάδα του Τσάβι εδώ και καιρό (τουλάχιστον από την ώρα που ο Ισπανός τεχνικός τον έθεσε ως πρώτο μεταγραφικό στόχο για την ομάδα).

Ο Πορτογάλος διεθνής βρίσκεται στην Σίτι από το 2019 όπου και αποχώρησε από τη Γιουβέντους. Έκτοτε μετράει 154 συμμετοχές με τους πρωταθλητές Αγγλίας πετυχαίνοντας μάλιστα 9 γκολ και 22 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Τον χειμώνα του 2023 μετακόμισε στην Μπάγερν Μονάχου ως δανεικός όπου σε 21 αγώνες σημείωσε ένα γκολ και έξι ασίστ κατακτώντας το πρωτάθλημα Γερμανίας.

To Top