Ένα βιβλίο, μια μπάλα, ένα παιχνίδι και ο Άρης…

Οι κοινωνικές δράσεις της ΠΑΕ Άρης συνεχίζονται και θα ενταθούν μέσα στο Δεκέμβριο, όσο πλησιάζουν και οι γιορτές. Η ΠΑΕ Άρης συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα που έχει προτείνει και η Σουπερλίγκα και ανακοίνωσε νέες δράσεις που αφορούν φιλανθρωπικούς σκοπούς στους αγώνες με τον Ατρόμητο και την Ξάνθη.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: “Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ συμμετέχοντας ενεργά στην πρωτοβουλία της Super League, υπενθυμίζει ότι στα δύο επόμενα παιχνίδια στο Κλεάνθης Βικελίδης με τον Ατρόμητο (13η αγωνιστική, 01/12, 17:15) και με την Skoda Ξάνθη (15η αγωνιστική, 16/12, 15:00) έξω από τις Θύρες 2Α και 7Α θα υπάρχουν ειδικά σταντ, που θα απαρτίζονται από προωθητική ομάδα, η οποία θα συλλέγει τις μπάλες και θα δίνει ένα μπλουζάκι δώρο στον κάθε φίλαθλό της ομάδας μας που θα χαρίζει μια μπάλα.

Ταυτόχρονα στα πλαίσια των εκδηλώσεων που προγραμματίζονται για το μήνα Δεκέμβριο (και θα ανακοινωθούν την ερχόμενη εβδομάδα) προβλέπεται χριστουγεννιάτικο bazaar στο ΑRIS MEGASTORE σε συνεργασία με το σύλλογο ΛΑΜΨΗ και το σύλλογο παιδιών με σύνδρομο Down.

Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας που θα βρεθούν στο γήπεδο αυτό το Σάββατο για να στηρίξουν την ομάδα, να συμμετέχουν στην προετοιμασία για το bazaar δωρίζοντας ένα βιβλίο ή ένα παιχνίδι -στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα στηθεί στο ARIS MEGASTORE.

Παράλληλα αξίζει να σημειώσουμε πως συνεχίζεται σε πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς η διάθεση των προϊόντων της UNICEF από το ΑRIS MEGASTORE καθώς και από το www.arismegastore.gr  και σύντομα θα ανακοινωθούν δράσεις της Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ σε συνεργασία με τον διεθνή οργανισμό.

Είμαστε βέβαιοι πως με την συμμετοχή του ο κόσμος του ΑΡΗ για ακόμα μια φορά θα αναδείξει την ιδιαίτερη ευαισθησία που έχει για προσφορά κοινωνικού έργου”.

 

To Top