Ένα γκολ για… δύο ταμεία!

Χαιρετώ! Η «Γηραιά Κυρία», μπορεί να ήξερε τον τρόπο για να προκριθεί, όμως δεν τον παρουσίασε στον αγωνιστικό χώρο χθες, ειδικά στο δεύτερο μέρος, όπου ο Άγιαξ κυριάρχησε (1-2). Δίκαια έμεινε εκτός συνέχειας και… δυστυχώς μας έστειλε «κουβά».

Γράφει ο Ηλίας Μαλιγιάννης

Από τα σημερινά παιχνίδια για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, εκείνο με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι στο Μάντσεστερ ανάμεσα στη Σίτι και την Τότεναμ.

Τα «Σπιρούνια» με το 1-0 του πρώτου αγώνα, έχουν ένα πολύ μικρό πλεονέκτημα, όμως γνωρίζουν ότι δύσκολα θα κρατήσουν στο μηδέν τους «Πολίτες», επομένως δε θα παίξουν άμυνα σε όλο το ματς. Ωστόσο, η πολύ σημαντική απουσία του Χαρί Κέιν, αλλάζει τα πλάνα του Ποτσετίνο, ο οποίος λογικά θα βάλει τον Μόουρα στην κορυφή της επίθεσης και θα τον πλαισιώσει με τον Κορεάτη Σον, ώστε να εκμεταλλευτεί την ταχύτητά τους.

Η Τότεναμ ουσιαστικά κυνηγά ένα γκολ για να κάνει τη Σίτι να… «τρέχει», αφού θα θέλει τρία γκολ για την πρόκρισή της. Δεν είναι αφελής ο Γκουαρδιόλα να πάιξει φουλ επίθεση και να ρισκάρει στα μετόπισθεν, όμως θα έχουν τις ευκαιρίες τους οι φιλοξενούμενοι. Βασική επιλογή τα γκολ εκατέρωθεν και μια δεύτερη με ρίσκο, είναι να προκριθεί η Τότεναμ.

Περισσότερα σημερινα προγνωστικά στοιχήματος θα βρεις στο Bet-hoven.net

To Top