Ένα ημίχρονο η καθεμία και 1-1 στο Οσασούνα-Αθλέτικ

Η Οσασούνα προηγήθηκε με φάουλ του Γκαρθία, η Αθλέτικ απάντησε με τον Γκουρουθέτα και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς στο Ελ Σαδάρ, μένοντας στο 1-1 για την 18η αγωνιστική της La Liga.

Η Οσασούνα και η Αθλέτικ Μπιλμπάο έμειναν στο 1-1 στο «Ελ Σαδάρ», σε αναμέτρηση για τη 18η αγωνιστική της La Liga, όπου κάθε ομάδα είχε το δικό της καλό ημίχρονο.

Η Οσασούνα μπήκε πιο δυνατά, πήρε τον έλεγχο από τα πρώτα λεπτά και απείλησε με τους Μπούντιμιρ και Μονκαγιόλα. Η πίεση απέδωσε στο 35′, όταν ο Ρουμπέν Γκαρθία εκτέλεσε άψογα ένα φάουλ και άνοιξε το σκορ.

Η Αθλέτικ, που μέχρι τότε δεν είχε παρουσία επιθετικά, αντέδρασε άμεσα. Στο 38′ ο Γκουρουθέτα σημάδεψε το δοκάρι, ενώ οι Χαουρεγκιθάρ και Νίκο Γουίλιαμς είχαν καλές στιγμές, χωρίς όμως να αλλάξει το 1-0 πριν το ημίχρονο.

Στην επανάληψη, οι Βάσκοι ανέβασαν την πίεση και έκλεισαν την Οσασούνα στο μισό γήπεδο. Ο Ινιάκι Γουίλιαμς έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες στο 50′ και το 59′, ενώ στο 70′ ο Τορό είδε το δυνατό σουτ του να σταματά στο δοκάρι.

Τελικά, στο 71′, ο Γκουρουθέτα βρήκε δίχτυα με ψύχραιμο δεξί πλασέ μέσα από την περιοχή, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

To Top