ΜΠΑΣΚΕΤ

Ένα μήνα εκτός δράσης ο Καββαδάς, προβληματισμός στους κιτρινόμαυρους

Ο Βασίλης Καββαδάς έχει συμπληρώσει έναν μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης και αυτή τη στιγμή είναι ερωτηματικό η ημερομηνία της επιστροφής του στις υποχρεώσεις της ομάδας. Η κατάσταση αυτή, όπως είναι φυσιολογικό, προκαλεί προβληματισμό στις τάξεις του Άρη, καθώς η ομάδα στερείται των υπηρεσιών του παίκτη, που αποκτήθηκε για να αποτελέσει τον βασικό της σέντερ.

Στις 21 Ιανουαρίου, παραμονές του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ότι “ο Βασίλης Καββαδάς δέχτηκε ένα χτύπημα στο γαστροκνήμιο. Θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και η συμμετοχή του στο ντέρμπι καθίσταται αμφίβολη”.

Η μαγνητική τομογραφία, στην οποία υποβλήθηκε ο 31χρονος παίκτης ήταν καθαρή, όμως εξακολουθούσε να αισθάνεται ενοχλήσεις στη γάμπα, που δεν του έχουν επιτρέψει να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς.

Όλο αυτό το διάστημα υποβάλλεται σε θεραπείες και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, αλλά κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με βεβαιότητα, πότε θα είναι σε θέση να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη.

Ο Καββαδάς ταλαιπωρήθηκε στο παρελθόν από έναν ανάλογο τραυματισμό, όταν έπαιζε στην ΑΕΚ τη σεζόν 2018-19, χάνοντας ένα μεγάλο μέρος της (αντιμετώπισε κι άλλα προβλήματα, όπως π.χ. στο γόνατο) και θέλει να επιστρέψει, όταν θα είναι σίγουρος ότι είναι απόλυτα έτοιμος, ωστόσο, αποτελεί ερωτηματικό πότε θα συμβεί αυτό.  

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν στις 15 Ιανουαρίου 2023, με τον Παναθηναϊκό, στο “Νίκος Γκάλης” της Αθήνας. Συνολικά έχει παίξει σε εννέα παιχνίδια, μετρώντας 4 πόντους και 5,3 ριμπάουντ, κατά μέσο όρο, σε 11,3 λεπτά συμμετοχής.      

To Top