Ένα ντοκιμαντέρ για τη Λίβερπουλ…

Υπό την στενή παρακολούθηση τηλεοπτικού συνεργείου θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία της Λίβερπουλ για τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας με αντίπαλο την Τσέλσι.

Διαβάστε όλα τα νέα για το αγγλικό ποδόσφαιρο στο PremierLeague.gr

Η διοίκηση των «κόκκινων» ανακοίνωσε ότι ήρθε σε συμφωνία με τηλεοπτικό δίκτυο στο οποίο θα επιτρέψει να εισχωρήσει στα αποδυτήρια της ομάδας και να καταγράψει κάθε στιγμή πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το μεγάλο αυτό αγώνα. Παράλληλα, οι κάμερες θα ακολουθήσουν το συγκρότημα του Κένι Νταλγκλίς και στη Βόρειο Αμερική, όπου θα πραγματοποιηθεί περιοδεία το προσεχές καλοκαίρι. Συνολικά, έξι επεισόδια θα βγουν στον «αέρα», επιτρέποντας στους οπαδούς του ιστορικού συλλόγου να διεισδύσουν στα ενδότερα της ομάδας, εκεί που σπάνια γίνεται γνωστό τι συμβαίνει.

«Πρόκειται για μία μοναδική ευκαιρία που δίνεται στους οπαδούς μας ώστε να δούνε μία άλλη πλευρά του συλλόγου, αλλά και να κατανοήσουν οι φίλοι του ποδοσφαίρου σε ολόκληρη την υφήλιο τι είναι αυτό που κάνει τη Λίβερπουλ μοναδική», δήλωσε για το θέμα ο πρόεδρος των «κόκκινων», Τομ Βέρνερ.

To Top