“Ένα παιδί σου αλλάζει τη ζωή…”

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης μίλησε για το πως άλλαξε η ζωή του. Ο διεθνής καλαθοσφαιριστής, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Άρη στο παρελθόν είπε αρκετά ενδιαφέροντα για τον ίδιο σε γερμανική ιστοσελίδα.

Από αυτά που είπε ξεχωρίζουν τα παρακάτω:

Για το ΝΒΑ: “Όταν έρθει η σωστή ώρα και έχω πρόταση, είμαι πρόθυμος να το σκεφτώ. Προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει το ΝΒΑ, αλλά ο Παναθηναϊκός και μια πιθανή επιτυχημένη παρουσία στην Ευρωλίγκα”.

Για τη συνάντησή του με τον Σακίλ Ο’ Νιλ σε φιλικό του Ολυμπιακού με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς το 2009 και για το αν ο Σακίλ αποτελεί πρότυπό του: “Ήμουν νευρικός πριν το ματς. Αλλά ο Σακ ζέστανε την ατμόσφαιρα και ήταν πολύ καλός και φιλικός μαζί μου , κάτι που με χαλάρωσε. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, μου έμαθε κάποια πράγματα για τη θέση. Είναι απλά ένας μύθος. Δεν είναι πρότυπό μου. Πάντα θαύμαζα τον Τιμ Ντάνκαν, παρόλο που ο τρόπος παιχνιδιού του δεν είναι ίδιος με τον δικό μου”.

Για το γεγονός ότι έγινε πατέρας και τι άλλαξε στη ζωή του: “Τα πάντα. Όλοι μου έλεγαν για το πώς αλλάζει η ζωή σου με ένα μωρό, αλλά έπρεπε να κρατήσω το παιδί μου στα χέρια μου για να το καταλάβω. Αυτό το συναίσθημα να το αγγίξω για πρώτη μου είναι απερίγραπτο. Ήταν σαν να άρχιζε μια νέα ζωή για μένα. Από τότε έχω γίνει πιο ώριμος, επειδή τώρα βρίσκω νέο νόημα στη ζωή μου”.

To Top